Site transfere doymuyor

Tekirdağ Süper Amatör Lig'in iddialı ekiplerinden Kapaklı Sitespor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını sürdürürken, transferlere de devam ediyor. Sitespor son olarak Çerkezköy

GÜNDEM 22.09.2015 17:33:00 0
Site transfere doymuyor

2015-2016 futbol sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Lig’de üst sıraları hedefleyen Kapaklı Sitespor, yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturduklarının altını çizen Kapaklı Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, “Bu sezon oldukça iddialı bir takım kurduk. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz sonsuz. İnşallah taraftarlarımızın izlemekten zevk alacağı bir futbol oynayarak ligi en iyi yerde bitireceğiz” dedi.

FUTBOLCULARIMIZ ÇOK HIRSLI

Kapaklı Sitespor olarak transfer çalışmalarını da sürdürdüklerinin altını çizen Başkan Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, “Son olarak Çerkezköy Spor'dan Baki Eroğlu ile sözleşme imzaladık. Genç kardeşimizin takımımıza büyük katkı sağlayacağına gönülden inanıyoruz. Futbolcularımız çok hırslı. Bu yönetim olarak bizleri oldukça mutlu ediyor. Taraftarlarımızın da desteği ile büyük başarılara imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ