Çerkezköy'e yeni marka

Türkiye'nin sanayi merkezi olan ve her geçen gün ülkenin çeşitli yerlerinden göç alan Çerkezköy'de, yeni markalar hizmete giriyor. Dün, işletmeciliğini Çerkezköy'ün tanınmış iş adamlarÄ

GÜNDEM 21.09.2015 15:46:00 0
Çerkezköy

Malkoçoğlu Caddesi Amfi Tiyatro yanındaki Topçu Peynirciliğin açılışına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk,eski ve yeni belediye meclisi üyeleri,siyasi parti temsilcileri,iş adamları, ve çok sayıda kişi katıldı.

HAYIRLI OLSUN
Hayırlı olmasını dileklerini ileten Kaymakam Kubilay, "İlçemiz bir sanayi kenti olmasının yanı sıra girişimci kent olma yolunda hızla ilerlemektedir. Bu da ilçemizde her gün yeni yeni, işyerlerinin açılması bunun kanıtıdır. Yeni açılan bu işyerleri aynı zamanda istihdamında yaratılması bakımından önem kazanıyor. Çerkezköy Türkiye’nin önemli bir kenti ve ticaret merkezi ve sanayisiyle ve girişimcileriyle de bu önem bir kat daha artıyor. İlçemiz yakında bir marka şehir olacaktır. Bu yeni işyerini ilçemize kazandıran Salih Akın’ı tebrik ediyor, işyerinin hayırlı olması temenni ediyorum."dedi.
BİRLİKTE KURDELEYİ KESTİLER
Kaymakam Kubilay'ın konuşmasının ardından açılış kurdelesini Kaymakam Kubilay, Belediye Başkanı Vahap Akay, ve Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk birlikte kesti ve ardından mağazayı gezdiler.
Haber/Seyit SÜREN