Tekirdağ'da protokol katıldı

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e Mareşallik ve Gazilik unvanının verilişinin 94. yıldönümü ile 19 Eylül Gaziler Günü Tekirdağ'da düzenlenen törenlerle anıldı.

GÜNDEM 20.09.2015 23:02:00 0
Tekirdağ

Tekirdağ Valiliği önündeki  Atatürk Anıtı önünde yapılan törene Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Tekirdağ Milletvekili Bülen Belen, 8. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Erkek, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, gaziler ile daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Törende Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Erkek ile Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Gaziler Derneği  tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu.

KAPAKLI'DA TÖREN
Kapaklı'da 
Gaziler Günü programı Atatürk Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'nda düzenlendi.
Törene, Kapaklı Kaymakamı Sayın Mehmet Ali Gürbüz, İlçe Jandarma Komutanı vekili Tekin Oruç, Belediye Başkanvekili Mustafa Serat, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Hüseyin Barış ÇOLAK, İlçe Müftüsü İsa Aktaş, Gaziler, kurum amirleri siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Anıta çelenk sunumunun ardından Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.Astsubay Akif Bebek'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından tören sona erdi.