Personelleri ile bayramlaştılar

Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışanların 21 Eylül'den itibaren iki buçuk gün izinli sayılmasının ardından, kamu kurumlarında erken bayramlaşma töreni düzenlendi.

GÜNDEM 20.09.2015 22:15:00 0
Personelleri ile bayramlaştılar

Kurban Bayramı öncesi Çerkezköy Belediyesi'nde bayramlaşma programı düzenlendi.Bayramlaşmada, Belediye Başkanı Vahap Akay, personeli ile tek tek bayramlaştı. Akay, "Belediyemiz personeli olarak sizlerin Kurban Bayramını en içten dileklerim ile kutluyor, aileleriniz ile birlikte nice bayramlara sağlık, mutluluk ve esenlik içerisinde ulaşmanızı temenni ediyorum. Hepinize iyi bayramlar" dedi.

MUTLU BAYRAMLAR
Çorlu Belediyesi'nde Kurban Bayramı öncesi bayramlaşma töreni düzenlendi. Çorlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen törene Çorlu Belediye Başkan Vekili Ömer Cebe, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Sarıkurt ve Kemaleddin Avcı, CHP İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı,  Çorlu Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Toprak, birim yöneticileri ve belediye personeli katıldı. Gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde Başkan Vekili Ömer Cebe; Çorlu Belediyesi çalışanlarının ve tüm Çorlu halkının aileleriyle birlikte mutlu, huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni etti.
ŞEKER HEDİYE ETTİLER
Süleymanpaşa Belediye Başkan vekili Mustafa Özdemir ve Başkan Yardımcısı Berkay Çakır  Süleymanpaşa Belediyesi birim müdürlükleri ziyaret ederek personelin Kurban bayramını kutladılar.
Birim müdürlüklerindeki çalışanlar ile tek tek bayramlaşan Özdemir ve Çakır, bayram dolayısıyla personele şeker hediye ettiler Özdemir, "Kurban Bayramınızın hayırlı olmasını diler başarılarınızın devamını dilerim. İnşallah daha güzel bayramlar göreceğiz.’’ dedi.