Kapaklı'da Teknoloji Günü

DELL Türkiye ekibi, Kapaklı'daki iş ortağı LOTUS Bilgisayar ile birlikte Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren firmalara ve ilçedeki kamu kuruluşlarına yönelik Teknoloji Günü d?

GÜNDEM 16.09.2015 16:05:00 0
Kapaklı

Kapaklı Emlak Konutları’ndaki Corner Park Hotel’de dün düzenlenen Teknoloji Günü'nde DELL Türkiye Kanal Müdürü Bülent Onat’ın “Uçtan Uca Teknoloji Çözümleri” konulu sunum yaptı. Katılımcılara firmaların işlemlerini nasıl daha efektif hale getireceği ve maliyetleri nasıl düşürebileceği konusunda bilgiler veren Onat, “Uçtan Uca Teknoloji Çözümleri ile firmalarımız, karmaşık olanı basitleştirecek. Güçlü sistemleri kolay kullanılır hale getirir. Verimsizliği uzaklaştırır ve yüksek seviyede uzun süreli değer sağlar” dedi.
FİRMALAR ÇALIŞANLARI İLETİŞİMDE TUTMAK İSTİYOR
Proje ile amaçlarının kurumların büyümeleri, gelişmeleri ve gerçek potansiyellerine ulaşmaları için teknolojik çözümler sağlamak olduğunu kaydeden Bülent Onat, “Firmaların başlıca talepleri çalışanları daha üretken olmaları için iletişimde tutmak, verileri inceleyip, anlayıp organizasyonu bilgilendirmek, bir cihazdan buluta kadar her şeyi korumaktır. Biz elimizdeki sistemle müşterilerimize yüksek değere hızlı ulaşım, kolay kullanım ve rakipsiz esneklik olanakları sunuyoruz” ifadelerini kullandı.
BULUTHAN MİLLİ BİR PROJEDİR
Bülent Onat’ın sunumunun ardından USİSHİ Teknolojileri Sanallaştırma Teknolojileri ekibinden Özkan Göksu da BULUTHAN adı verilen sanallaştırma çözümleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi. BULUTHAN masa üstü sanallaştırma sisteminin tamamen yerli bir proje olduğuna dikkat çeken Özkan Göksu, “BULUTHAN Projesi bizim en önemli milli projelerimizden biridir. BULUTHAN Sistemi ek bir disk ünitesi gerekmeksizin dağıtık sistem mimarisi ile düşük maliyetlerde, hızlı ve kolay yönetilebilir bir VDI platformu sunmaktadır. BULUTHAN projesi baştan sona tüm kaynakları Türk mühendislerinin kontrolü atında olan milli bir projedir” dedi.
Haber / Ahmet KARDEŞ