İstifa eden ordu, bağımsız aday oldu

17 yıl MHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı yapan Mustafa Ordu, 20 yıldır üyesi olduğu partisinden istifa etti. Ordu, Tekirdağ Milletvekilliği için bağımsız aday olduğunu açıkladı.

GÜNDEM 15.09.2015 18:32:00 0
İstifa eden ordu, bağımsız aday oldu

Dün bir basın toplantısı düzenleyen Ordu, "Milletvekilliği adaylığının son başvuru tarihi 18 Eylül mesai saati bitimine kadar. Ben 15 Eylül günü üyesi olduğum MHP’den istifa ettim ve istifa dilekçemi ilçe teşkilatına iadeli taahhütlü gönderdim. Ardından da İl Seçim Kuruluna Bağımsız Tekirdağ Milletvekili adayı olarak başvurumu yaptım.Tekirdağ halkımıza faydalı olacağımı düşündüğüm için bağımsız olarak aday oldum."dedi.

MECBURİYET HİSSETTİM

Tekirdağ halkına hizmet yapmaya mecburiyet hissettiği için bağımsız aday olduğunu sözlerine ekleyen Ordu, "Bölgede yaptığım hizmetleri yapacaklarımın teminatı olarak görüyorum. 2007’de yapılan seçimlerde Ali Çelebi'ye aday olması için teklif götürdüm ama birileri onun aklını çeldi ve aday olmadı. Sonra Mustafa Ersoy arkadaşımıza teklif ettim o da olmadı.Daha sonra Kemalettin Nalcı’ya teklif ettim ve milletvekili seçildi. Karaağaç ve Veliköy'de de belediyeleri benim ilçe başkanı olduğum dönemde kazandık. Ben Tekirdağ halkı için elimi taşın altına koydum ve hizmet için varım diyorum." ifadelerini kullandı.

ÇERKEZKÖY 30 BİN OY VERSİN BAĞIMSIZ VEKİL ÇIKARIR

MHP İlçe eski Başkanı Mustafa Ordu konuşmasını şöyle sürdürdü, “Eğer bir  Belediye Başkanı Çerkezköy’den 30 bin oy alarak seçiliyorsa milletvekili niçin seçilmesin. Halkımız 30 bin oyu ilçemizden bağımsız vekil adayına verir ise diğer ilçelerden alacağı oylarla rahat milletvekili çıkar. İlçemizden bir bağımsız milletvekilinin çıkması hem Çerkezköy’ün hem de tüm Tekirdağ’ın sorunlarının çözümüne büyük katkı sağlayacaktır.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN