Gazeteci Kaya'dan görkemli düğün

Yıllardır bölgede başarılı bir şekilde gazetecilik yapan Çerkezköy Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Faik Onur Kaya, önceki akşam Lemar Düğün Salonu'nda düzenlenen görkemli düÄ?

GÜNDEM 13.09.2015 16:22:00 0
Gazeteci Kaya

Emekli Polis Memuru Turan Kaya’nın oğlu olan bölgenin önde gelen gazetecilerinden Çerkezköy Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Faik Onur Kaya ile ilçe siyasetinin tanınan isimlerinden AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları eski Başkanı eski Belediye Meclisi Üyesi Nuran Yeşil-Hasan Yeşil çiftinin kızları Merve Yeşil dünya evine girdi. Faik Onur Kaya -Merve Yeşil çiftini bu mutlu gününde siyaset ve iş dünyasından önemli isimleri ile eş, dost ve akrabaları da yalnız bırakmadı. Damadın anne babası Turan Kaya ve Mediha Kaya ile gelinin anne babası Nuran Yeşil ve Hasan Yeşil davetlileri kapıda karşıladı. Düğün salonu tıklım tıklım dolarken, çok sayıda davetli oturacak yer bulamadı.

GENÇ ÇİFTİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Genç çiftin düğün törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve İlçe Emniyet Amiri Ekrem Çiçek, Gazeteci Şaban Kardeş ve eşi Sevay kardeş, AK Pati Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, Çerkezköy OSB Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan İnce, Çerkezköy Belediyesi Meclis Üyeleri, Kapaklı Belediyesi Meclis Üyeleri, Çerkezköy İlçe Eski Emniyet Müdürü Cemal Dalman, İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, MHP Çerkezköy İlçe eski Başkanı Mustafa Ordu, AK Parti Çerkezköy İlçe eski Başkanları Sait Yazı ve Reşat Bahar, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Metin Aysal, Çerkezköy İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsa Altay, Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, siyasi parti temsilcileri, iş adamları, esnaf ile Yeşil ve Kaya ailelerinin eş, dost ve akrabaları katıldı.

İLK DANSLARINI YAPTILAR

Alkışlar eşliğinde solona giren genç çift davetlilerin heyecanlı bakışları arasında ilk danslarını yaptı ve daha sonra düğün pastasını da yine alkışlar eşliğinde kesti. Takı merasimi ile devam eden düğünde davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar canlı müzik eşliğinde oynayıp halaylar çektiler.

DAVETLİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİLER

Düğünde damadın anne babası Turan Kaya ve Mediha Kaya ile gelinin anne babası Nuran Yeşil ve Hasan Yeşil, davetlilerle tek tek yakından ilgilendi. Genç çift ve davetliler canlı müzik eşliğinde gece boyunca dans edip çeşitli oyunlar oynadı.  Mediha –Turan Kaya ve Nuran-Hasan Yeşil çifti  çocuklarının mürüvvetini görmekten son derece mutlu olduklarını belirterek, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti.

Haber / Seyit SÜREN