Öğretmenlere 'motivasyon' eğitimi

Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi eski öğretim görevlilerinden emekli Prof. Dr. Aytaç Açıkalın, Çerkezköy'deki öğretmenlere 'Mesleki Çalışma ve Motivasyon' konulu eğitim verdi.

GÜNDEM 10.09.2015 15:45:00 0
Öğretmenlere

Açıkalın'dan öğretmenlere konferans
İnsan kaynağının geliştirilmesi ve (aile, çocuk ve okul) birleşeni konusunda akademik çalışmalar yapan Prof. Dr. Aytaç Açıkalın,Çerkezköy'de öğretmenlere konferans verdi.
Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda öğretmenlere yönelik düzenlenen ‘Mesleki Çalışma ve Motivasyon’ konulu konferansa  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Halk Eğitim Müdürü Necmi Akman ve çok sayıda öğretmen katıldı. Prof. Dr. Aytaç Açıkalın konferans sırasında sık sık öğretmenlerle diyalog kurmaya çalıştı. Öğretmenlerle şakalaşan Açıkalın, “Ben buraya sizlere bilgi aktarmaya değil, sizlerle sohbet etmeye geldim” dedi.
KONFERANS 1,5 SAAT SÜRDÜ
Kariyerini, “Öğretim değil, öğrenim doktoruyum” şeklinde özetleyen Prof. Dr. Aytaç Açıkalın, “Bugün sizlerle bildiklerimi değil, düşündüklerimi paylaşmak için bir araya geldim” dedi. Açıkalın, “Özellikle öğretmenlerimizin, farklı görüşe sahip insanların düşüncelerine tahammül edebilmesi gerekiyor. İnsanların görüşlerine saygı duymasını öğrenmemiz lazım. Bunu çocuklarımıza da aşılamamız gerekiyor” dedi. Açıkalın’ın oldukça eğlenceli geçen konferansı yaklaşık 1,5 saat sürdü.
Haber / Ahmet KARDEŞ