Keşan'a TOKİ'den yeni konut

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Keşan'a gelerek bazı ziyaretlerde bulundu. Vali Şahin, Keşan'a yeni TOKİ konutları yapılacağını söyledi.

GÜNDEM 7.09.2015 15:12:00 0
Keşan

Keşan’a gelen Vali Dursun Ali Şahin ile beraberindeki Edirne İl Özel İdaresi Sekreteri Muhammet Öztürk ile Edirne Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan’ı, Keşan Hükümet Konağı önünde, Uzunköprü Kaymakamı ve Keşan Kaymakam Vekili Kemal Yıldız, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşan Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Hasan Boz, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bahri Kantoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Abdülaziz Çıkıkçı, CHP ve AK Parti’li İl Genel Meclisi üyeleri ile AK Parti Keşan İlçe Başkanı Mustafa Mercan karşıladı. Vali Şahin ve beraberindekiler, daha sonra Kaymakamlık makamına geçti. Birçok kurum amirinin katıldığı toplantı, yaklaşık 1 saat sürerken, Dursun Ali Şahin, Keşan’da yapılan çalışmalar ile ilgili olarak detaylı bilgiler aldı.

    Basın mensuplarının, Keşan’a doğalgaz gelmesiyle ilgili son durum hakkındaki sorusunu da cevaplandıran Şahin, EPDK (Enerji Piyasası Denetleme Kurumu) yetkilileri ile görüştüğünü bildirerek, “Keşan’ın doğalgaz konusunu konuştuk. Keşan, doğalgaz getirilecek olan ilçeler arasında Türkiye’de ilk sırada şu anda. Araştırma yapıldıktan sonra bana süresi verilecek.” diye konuştu.

YOKSULLARA YÖNELİK KONUT

Vali Dursun Ali Şahin, Keşan’a yeni bir TOKİ Sosyal Konut projesi yapılacağını ifade ederek şunları söyledi; “Keşan’da 300-350 dönümlük bir alanda TOKİ, yoksul vatandaşlara yönelik konut inşa edecek. Yeni bir 300-350 dönümlük bir yerde tekrar sosyal konut yapacağız. Bu konutlar az gelirli veya geliri olmayanlar için yapılacak. O da güzel bir sonuç olacak. Keşan iyi gidiyor.”

    Vali Dursun Ali Şahin, daha sonra Keşan Cumhuriyet Başsavcısı Evren Akbey’i ziyaret eti. Ardından Keşan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bahri Kantoğlu’yla görüşen Vali Şahin, daha sonra Keşan’dan ayrıldı.