Oda ve kooperatifleri ziyaret etti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi ile Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti.

GÜNDEM 17.08.2015 19:34:00 0
Oda ve kooperatifleri ziyaret etti

İlk ziyaretini Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na yapan Kaymakam Kubilay’ı Oda Başkanı Yaşar Kuş ile başkanvekili Hakan Fıçıcı, Başkan Yardımcısı Yaşar Balkan, yönetim kurulu üyeleri Mustafa As, Cemal Buzkuş ve Erdinç Erke karşıladı.

Kaymakam Kubilay, şoför esnafının halka önemli hizmet yaptıklarını, sıkıntılarını bildiklerini ve giderilmesi konusunda her zaman kendilerine yardımcı olmaya özen gösterdiğini söyledi.

BİZLER SİZLERDEN MEMNUNUZ

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş ise, “Kaymakamımız her zaman bizlerin sıkıntılarının çözümü konusundaki hassasiyeti bizleri ayrıca mutlu ediyor.”dedi ve ardından oda çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

BOL ÜRÜNLÜ BİR YIL DİLİYORUZ

Kaymakam Metin Kubilay, ardından Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifini ziyaret etti. Kaymakam Kubilay’ı Kooperatif Başkanı Nafis Ünal ile yönetim kurulu üyeleri ve Kooperatif Müdürü Turgay Yılmaz karşıladı. Kaymakam Metin Kubilay’ın ziyaretinden memnun olduklarını ifade eden Başkan Ünal, kooperatif çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Bu yıl çiftçinin bol ürüne sahip olması temennisinde bulunan Kaymakam Kubilay, “Ülkemiz hem sanayi hem de bir tarım ülkesidir. Tarımda dünyada önde gelen ülkeler arasında yer alan ülkemizde tarım sektörü her yıl daha ileri bir düzeye çıktığını görüyoruz. Tarım sektöründe çalışanlar ülke ekonomisine de büyük katkı sağlamaktadır. Bu nedenle çiftçilik ülkemizin önemli bir sektörüdür.”diye konuştu.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIMIZLA İLÇEMİZİ DAHA İYİ YERLERE GETİRMEYİ AMAÇLIYORUZ

Kaymakam Metin Kubilay’ın son ziyareti Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi oldu. Burada Kaymakam Kubilay’ı Kooperatif Başkanı Yılmaz Arat ve kooperatif yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Kaymakam Metin Kubilay oda ziyaretlerini zaman buldukça ziyaret etmeyi sürdürdüğünü ve sürdürmeye de devam edeceğini belirtti. Kaymakam Kubilay, “İlçemizdeki Sivil Toplum örgütlerini ziyaret ederek sıkıntılarını öğreniyor ve çözümü konusunda neler yapabiliriz bunları masaya yatırıyoruz. Aynı zamanda ilçemizdeki sivil toplum örgütleriyle el ele vererek ilçemizi daha iyi yerlere getirmek istiyoruz.””dedi.

Kooperatif Başkanı Yılmaz Arat ise Kaymakam Kubilay’a kooperatif çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Haber/Seyit SÜREN