Karaağaç Gençlikspor'dan Optimed'e teşekkür ziyareti

Karaağaç Gençlikspor Kulübü yönetimi, kulübe maddi manevi desteklerde bulunan Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi'ni ziyaret etti.

SPOR 14.08.2015 19:51:00 0
Karaağaç Gençlikspor

 Karaağaç Gençlikspor Kulübü Başkanı Cihangir Yıldız, SMMM Nurten Pandir, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Abdulbaki Aladağ ve Kulüp Yönetim Kurulu üyeleri, Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Cihangir Yıldız, “Kulübümüze maddi manevi katkılarınızdan dolayı sizlere sonsuz teşekkür ederiz. Biz kulüp faaliyetlerimizin yanı sıra, sosyal sorumluluk kapsamında Kapaklı-Çerkezköy bölgesine Namık Kemal Üniversitesi bünyesinde bir Spor Akademisi kazandırmak için çalışıyoruz” dedi.

EN AZ 110 DÖNÜMLÜK ALANA İHTİYAÇ VAR

Spor Akademisi projesini daha önce Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva’ya da anlattıklarını kaydeden Yıldız, “Projemiz ile ilgili hazırladığımız dosyayı ilgili tüm yerlere ilettik. Daha sonra konuyu NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ile de görüştük. Kendisi projeye olumlu baktığını fakat çalışmalara başlanılabilmesi için en az 110 dönümlük alana ihtiyaç olduğunu ifade etti. Biz yer belirleme çalışmalarının yapılması ve bölgeye spor akademisi kazandırılabilmesi için sizin gibi spor severler ile birlikte kamuoyu oluşturmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

SPOR BİZLERİN ORTAK NOKTASIDIR

Çocuk ve kadınlar için yapılacak faydalı projelerde elinden geldiğince yer almaya çalıştığını söyleyen SMMM Nurten Pandir ise “Kapaklı ve Çerkezköy yoğun göç alan şehirler. Bu nedenle bölgedeki herkesin yaşadıkları şehre karşı maddi manevi sorumlulukları olduğuna inanıyorum. Herkesin ortak paydası olduğuna inandığım spor ile ilgili projeler kapsamında yapılacak çalışmalara da herkesin destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. Spor bizlerin ortak noktasıdır. Spor alanında yapılacak güzel çalışmalar, sosyal hayata da yansıyacaktır. Spor ile ilgili projelerin hayata geçmesi için herkesten destek bekliyoruz” dedi.

GÖNÜLLÜLÜK ESASINA DAYALI BİR İŞ YAPIYORSUNUZ

Karaağaç Gençlikspor Kulübü’ne ve SMMM Nurten Pandir’e gerçekleştirdikleri güzel çalışmalar nedeniyle teşekkür eden Op. Dr. Ayhan Arslan ise “Yaptığınız bu çalışmalar gönüllülük esasına dayalı çalışmalardır. Kendi işinizden arta kalan zamanlarda fedakarlık yaparak bu işlerle uğraşmanız nedeniyle sizlere teşekkür ediyorum. Herkesin gücü oranında bu çalışmalara katkı sağlaması gerekir. Karaağaç Gençlikspor amatör spor kulüplerimizden biridir. Bölgedeki gençlerin güzel ve disiplinli bir şekilde spor yapmalarına imkan sağlıyorsunuz” dedi.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Karaağaç’ın, Çerkezköy ve Kapaklı’ya nazaran sosyoekonomik açıdan daha düşük seviyede olduğuna dikkat çeken Ayhan Arslan, “Bu nedenle Karaağaç bölgesine eğitim ve spor alanında yapılacak çalışmalar çok daha fazla önem arz etmektedir” dedi. Ziyarette, Türk Milli Takımı forması ile dikkat çeken Nurten Pandir, Ayhan Arslan’a “Gençlik ve Spor” başlıklı bir şiir hediye etti. Op. Dr. Ayhan Arslan, ziyaret sonrasında Karaağaç Gençlikspor yönetimi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.     

GENÇLİK VE SPOR

Gençlik ve spor birbirini tamamlar, Biri gelecek, öteki hayat demek.

Gençlik varlıktır, milletleri tamamlar, Spor hayattır, yürümek koşmak demek.

Gençlik dinamik, milliyetçi olmalı, Sosyal demokrat, hoşgörülü olmalı.

Bilimi seven fenne açık olmalı, İnançlı, cesur, yiğit, efe olmalı.

Spor ahlaki toplumu kuşatıcı, İstiklal Marşı Bayrak dalgalatıcı,

Şikesiz, temiz gözler buğulatıcı, şampiyonlukla bizi onurlatıcı.

Şerefimizi yücelten, şanlandıran, çağları aşıp milletimizi şahlandıran,

Tarihi günü atiyi canlandıran, Olmalı gençlik umut uyandıran.

Haber / Ahmet KARDEŞ