Tebrikler çocuklar

Değirmenci Spor Kulübü, Türkiye Kickboks Federasyonu tarafından organize edilen 2015 Yılı Kickboks Şampiyonası'nda elde ettiği başarılarla Kapaklı ve Tekirdağ'ın gururu oldu.

SPOR 31.07.2015 16:57:00 0
Tebrikler çocuklar

Türkiye Kickboks Federasyonu faaliyet programında yer alan 2015 Yılı Kickboks Şampiyonası bu yıl Isparta’da gerçekleştirildi. Kapaklı’da faaliyet gösteren Değirmenci Spor Kulübü de şampiyonaya Kapaklı ve Tekirdağ’ı temsilen katıldı. Değirmenci Spor Kulübü, 2015 Yılı Kickboks Şampiyonası’nda elde ettiği başarılarla ilçe halkının yüzünü bir kez daha güldürdü.

 

SPORCULARIMI KUTLUYORUM

 

Şampiyonada bayanlar kategorisinde Melek Ulusoy Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazanırken, Yıldızlar kategorisinde de Fatih Tokat 3’üncü olarak gümüş madalya kazandı. Dereceye giren bütün sporcuları kutladığını ifade eden Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü Arif Değirmenci, “Genç sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum. Onların daha çok çalışarak daha büyük başarılara imza atacağından şüphem yok” diye konuştu.

 

SÖZ VERDİ

 

Değirmenci Spor Kulübü olarak şampiyonaya katılmalarında maddi manevi destek olan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür eden Arif Değirmenci, “Sporcularım ve şahsım adına Başkanımıza çok teşekkür ederim. Sporcularımız gereken desteği aldığı sürece Kapaklı’yı gerek ulusal gerekse uluslararası turnuvalarda başarıyla temsil edip şampiyonlar çıkaracağımızın sözünü veriyoruz” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ