İlçeleri gezdi, açılışlar yaptı

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Ak Parti Edirne Milletvekili Şemsettin Emir ve beraberindeki daire amirleri ile Uzunköprü, Keşan ve İpsala İlçelerinde açılışlar yaparak incelemelerde bulundu.

GÜNDEM 31.07.2015 16:53:00 0
İlçeleri gezdi, açılışlar yaptı

Uzunköprü ilçesinde Devlet Hastanesinin ek hizmet binasını hizmete açan Vali Dursun Ali Şahin ve Milletvekili Şemsettin Emir, ayakta FTR ünitesi , FTR yatan hasta servisi ve Palyatif bakım ünitesini hizmete açtı. Uzunköprü’deki açılış ve incelemelerin ardından Keşan’a geçen Vali Şahin ve Milletvekili Emir, Keşan Devlet Hastanesi Palyatif servisinin açılışına katıldıktan sonra hastanenin çeşitli ünitelerine katkıda bulunan hayırsever vatandaşlara plaket takdim törenine katıldı.  Vali Şahin törende yaptığı konuşmada Edirne’de hayırsever vatandaşlarımız çok büyük işlere imza atıyorlar. Burada da bunun en güzel örneğini görüyoruz ben kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum dedi.

Kocahıdır, Gündüzler, Yapıldak ve Koyuntepe köy yollarının asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Şahin, Özel İdare Genel Sekreteri Muhammet Öztürk’ten çalışmalar hakkında bilgi alarak bozuk olan köy yollarında çalışmaların aralıksız süreceğini ifade etti. 

Marmara Haber