Doğanspor Basın Bayramı'nı unutmadı

Çerkezköy'ün köklü spor kulüplerinden biri olan ve bu sezon 1. Amatör Küme'de mücadele edecek olan Doğan Spor Kulübü yönetimi, ilçede görev yapan basın mensupları ile Garden Cafe'de kahvalt

SPOR 24.07.2015 17:54:00 0
Doğanspor Basın Bayramı

Kahvaltı programına Çerkezköy Doğan Spor Futbol Şube Sorumlusu Sabri Asbaş, Reklam ve Pazarlama Sorumlusu Erkan Kaşarcı ve Basın Sözcüsü Murat Akay katıldı. Basın mensuplarının bayramını kutlayarak konuşmasına başlayan Basın Sözcüsü Murat Akay, “Basın, yasama- yürütme ve yargıdan sonra 4. güç konumundadır. Kamu yararına haber yaparak toplumu aydınlatan basın, demokrasi ve insan haklarının gelişmesine büyük katkı sağlar. Toplumu tarafsız bir şekilde bilgilendirir. Bireylerin bilgi ve fikir sahibi olmasını sağlar” dedi.

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Günümüzde iletişim teknolojilerinin gelişmesi ile birlikte bireyin haberlere ulaşma süresinin daha da kısaldığını ifade eden Basın Sözcüsü Murat Akay, “Haberin sansür edilmesi ortadan kalkmaktadır. Sansürsüz ve tarafsız haber yapmak insanlığa yapılmış en önemli hizmetlerden biridir. Bu vesile ile basın mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyoruz. Bayramınız kutlu olsun" açıklamalarında bulundu.

154 FAAL ÜYEMİZ VAR

Basının toplum için çok değerli olduğuna vurgu yapan Futbol Şube Sorumlusu Sabri Asbaş ise basın mensuplarına kulübün son durumu hakkında bilgi verdi. Bu sezon bütün kategorilerde sezona devam edeceklerini söyleyen Asbaş, "U-11, U-12, U-13, U-15, U-19 ve A takımı olarak mücadelemize devam ediyoruz. Yeni yönetimin oluşması ile birlikte güreş, basketbol ve voleybol dallarını da faaliyete geçireceğiz. Kulübümüze katılım çok güzel. 154 faal üyemiz var. Kendi istekleriyle yanımızda duruyorlar. Camiamız 1971 yılında kuruldu. Bizler kulübümüzü yeniden yaşatmaya çalıştık ve başarılı olduk" dedi.

TRANSFER SORULARINI YANITSIZ BIRAKTI

Yönetim'in 15 kişiye çıktığını belirten Asbaş, "Arkadaşlarımız birbirinden değerli. Hepsine verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Spora bakış açıları çok farklı. Başarı elde etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Kulübe bu denli destek olmaları bizleri heveslendiriyor. Bu hevesin devam edeceğini düşünüyorum. Tüm branşlarda başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi. Transfer hakkındaki soruları cevapsız bırakan Asbaş, "Geçen sene 1-2 maçta yanlışlıklar oldu. Şu an tek başıma bir şey söylemem yanlış olur. Toplantımız olacak. Yönetimden çıkan karara göre hareket edeceğiz” diye konuştu.

Teknik Direktörlük için adı geçen Vedat Çolak ile görüşmelerinin olup olmadığı sorusuna ise Asbaş "Olabilir de olmayabilir de" diye cevap verdi.

Haber / Ahmet KARDEŞ