Başkan 37 yaşına girdi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, dün 37 yaşına girdi. CHP İlçe Yönetimi ise Başkan Akay'a sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi.

GÜNDEM 22.07.2015 17:29:00 0
Başkan 37 yaşına girdi

CHP Çerkezköy ilçe Sekreteri Hüseyin Ülger, Yönetim kurulu üyeleri Alişan Yılmaz,Yaşar Gül,Gülten Altay,Deniz Okutan,Uğur Akça,Burhan Kımık,Selçuk Durmuş,Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca,Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel,Meclis üyesi Yüksel Sevim ile birlikte Belediye Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş ve Çerkezköy Halk Eğitimi eski Müdürü Ali Günal Kahramanoğlu, Vahap Akay’ın doğum günü olması nedeniyle ellerinde pasta ve çiçekle ziyaret etti.

Ziyarette CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca’nın kızı Duru, Başkan Akay’a bir buket çiçek takdim etti. Ardından da Akay, kendisi için hazırlanan pastanın mumlarını alkışlar eşliğinde üfledi.

Doğum günü sürprizi için teşekkür eden Başkan Akay, “Yoğun bir çalışma temposu içerisinde kendi doğum günümü bile sizlerin sürprizi ile hatırlamış oldum. Doğum günümü hatırlayarak kutlamanızdan da son derece memnun olduğumu ifade etmek istiyorum ve her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN