Gazilere ziyaret

Kıbrıs Barış Harekatının 41'nci yıldönümü nedeniyle AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliğine ziyaret etti.

GÜNDEM 21.07.2015 18:46:00 0
Gazilere ziyaret

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerini Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan karşıladı.Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliğinde Kıbrıs Gazilerinin ağırlıklı olduğunu belirten Erdoğan, “ Allah bizlere bir daha böyle şeyler yaşatmasın” dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan “Kıbrıs savaşında bizim karşımızda düşman vardı, şimdi ise düşman yoktur. Sivil halk içinde düşmanlar çıkıyor. İnşallah bir daha böyle acı olaylar ile karşı karşıya kalmayız” dedi.

 

"Terörün dini ve ırkı olmaz" diyen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Erdoğan, “Nereden gelirse gelsin bizler terörü lanetliyoruz. Dünya var olduğu sürece terör olayları olacaktır. Derdimiz, gayemiz terörün en aza indirilmesidir. Bu tür olayları inşallah bir daha yaşamayız. Barış süreci içersinde güneydoğudan şehit haberleri almıyorduk. Terör için kullanılan insanlarımız akıllarını başına alsınlar. Bu tür olaylara da vesile olmasınlar. Önceki gün Suruç'ta gerçekleştirilen saldırının ardından 32 vatandaşımız bir kötü kişinin emeli ile hayatını kaybetmiştir. Ülkemiz üzerinde kötü oyunlar oynanıyor. Bizler her zamanki gibi dimdik ayakta duracağız. Bu tür olaylar bizleri üzüyor. Ülkemizi parçalamak isteyenlere inat birlik ve beraberlik içersinde durarak onlara fırsat vermeyeceğiz” dedi.

 

Haber/Gökhan TEKER