Albayrak çalışmaları hızlandırdı

İl genelinde asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sahil düzenleme çalışmalarında da sona yaklaşıldığını ifade etti.

GÜNDEM 13.07.2015 17:34:00 0
Albayrak çalışmaları hızlandırdı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin asfalt çalışmalarının yoğun şekilde sürdüğünü kaydeden Başkan Kadir Albayrak, “Birçok ilçedeki asfalt çalışmaları kısa zamanda tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri yoğun bir şekilde çalışarak Süleymanpaşa ilçesinde Gündoğdu Mahallesi Köseilyas Caddesi ile Hayrabolu yolu üzerindeki Gençlik Merkezi’ne giden yolu asfalt yaparak güzel bir görünüm kazandırdı. İlçelerde asfalt çalışmaları yıl boyunca yoğun bir şekilde devam edecek. Yollarımız vatandaşların hizmetine sunulacak. Söz verdiğimiz gibi hizmet süremiz içinde asfalt olmayan yolumuz kalmayacak” dedi.

 

BİSİKLET YOLUNUN ÜST KAPLAMASI YAPILIYOR

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin de çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirten Albayrak, “Süleymanpaşa ilçesi sahil düzenleme projesinde hızlı bir çalışma yürüten ekipler sona yaklaşıyor. Bisiklet yolunun üst kaplaması ve boyası ile koşu pistinin kauçuk kaplaması hızla devam ederken çimlendirme işlemleri de yine Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılıyor. Öte yandan sahilde kötü görüntü yaratan rögar kapakları ve elektrik trafoları da sanatçılar tarafından çizilen resimlerle güzel bir görünüm kazanıyor. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, vatandaşın kullanımına kazandırılması için sahil projesinin çok kısa zamanda bitirilmesi için çalışmalar hızlandırıldı” dedi.

 

Marmara Haber