Bir çocuk da siz giydirin

Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi, ilçede dar gelirli ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını bayramda giydirmek ve onları sevindirmek amacıyla hayata geçirdiği 'Ramazan Bayramında bir çocuk sende giydirâ?

GÜNDEM 1.07.2015 23:32:00 0
Bir çocuk da siz giydirin

HAYIRSEVER VATANDAŞLARIN KATKILARI BEKLENİYOR

Çerkezköy Kent Konseyi kadın Meclisi üyeleri, Ramazan Bayramı’nda bir çocuk sende giydir’ kampanyası kapsamında, maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını Bayramda giydirerek onlara bayram coşkusu yaratılması için   tüm hayırsever  ve duyarlı vatandaşların bu projeye katılarak katkı sağlamalarını önemle beklediklerini belirttiler.

ÇOÇUK SEVİNDİRMEK SEVAPTIR

Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Funda Serfiçe, “Bayramda bir çocuk sende giydir’ kampanyamızda çocuk giydirmek isteyen hayırseverlerimizin katkılarını 7 Temmuz 2015 günü mesai saati bitimine kadar Çerkezköy Kent Konseyimize başvurarak katkı sağlayabilirler. Çocuk sevindirmek çok sevaptır. Bu nedenle yarınlarımız olan çocuklara sahip çıkmak hepimizin başlıca görevidir.” Dedi,

BU ÇERKEZKÖY’ÜN POROJESİ

Serfiçe, kampanya sonrasında elde edilen katkılarla ihtiyaç sahibi çocuklara alınacak giysiler için ilçe esnafından da indirim sözü aldıklarını ve bu projenin Çerkezköy kent Konseyi Kadın Meclisi olarak tüm Çerkezköy’ün projesi olduğunu ve herkesin katkı sağlamasının gerektiğini söyledi.

Haber/Seyit SÜREN