4 ay sonra hizmete açılacak

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap AAkay, İstasyon Mahallesi'nde 11 yıldır atıl durumda olan ve kaderine terk edilen Çerkezköy Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda inceleme yaptı. Akay, Ekim ayı sonunda ta

GÜNDEM 1.07.2015 23:27:00 0
4 ay sonra hizmete açılacak

DAYANIKLILIK TESTİ YAPILDI

2004 yılından bu yana atıl durumda bekleyen Çerkezköy Belediyesi Kapalı Spor Salonu Çerkezköy’e kazandırmak için göreve gelir gelmez çalışmalara başladıklarını ve ilk etapta depreme dayanıklılık testi yaptırdıklarını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Testlerden olumlu sonuçlar alınca ihale dosyasını hazırladık ve ihalemizi yaptık. Kapalı Spor Salonu’ndaki tadilat ve onarım çalışmaları birkaç gün içerisinde başlayacak” dedi.

EKİM AYI İÇİNDE TAMAMLANACAK

İstasyon Mahallesi’nde bulunan Kapalı Spor Salonu ve çevresinde yapılacak yeni spor sahalarının Ekim ayı sonunda tamamlanarak Çerkezköylü gençlerin hizmetine sunulacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kasım ayından itibaren yeni Kapalı Spor Salonumuz ve yanına yapacağımız futbol, basketbol, voleybol sahaları ile tenis kortu Çerkezköy halkının, gençlerimizin, çocuklarımızın kullanımına açılacak. Şimdiden Çerkezköyümüze hayırlı olsun” dedi.

NE YAPILIYOR

Çerkezköy Belediyesi İhale Komisyonu tarafından yapılan ihaleyi kazanan firma,Kapalı Spor Salonu’nda parkeler değişecek, boya ve badanası yapılacak, tribünler monte edilecek, soyunma odaları, duş, tuvaletler yapılacak. Ayrıca Kapalı Spor Salonu’nun bulunduğu alanın yanına 1 adet voleybol, bir adet basketbol, bir adet tenis kortu ve bir adet kapalı suni çim saha yapacak. Ayrıca Kapalı Spor Salonu ve diğer sahaların bulunduğu alanın çevre düzenlenmesi, bağlantı yolları ve aydınlatması yapılacak.

Marmara Haber