Dördüncü iftar İstasyon Mahallesi'nde verildi

Çerkezköy Belediyesi'nin dördüncü iftarı İstasyon Mahallesi'ndeki iki ayrı yerde verdi.

GÜNDEM 30.06.2015 17:24:00 0
Dördüncü iftar İstasyon Mahallesi

Yıldırım Beyazıt, Kızılpınar ve Fatih Mahallelerinin ardından dördüncü iftar İstasyon Mahallesi’ndeki İstasyon Camii ve Mimar Sinan Camii yanında düzenlendi. İftara Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Meclis Üyeleri, İstasyon Mahallesi Muhtarı Bahri Çakır ile vatandaşlar katıldı.

 

Başkan Akay, İstasyon Mahallesi’nde iki ayrı yere de gitti ve burada kepçelerle vatandaşların tabldotlarına yemek servis etti. Akay, “Ramazan ayı boyunca her mahallemizde kuracağımız iftar sofraları ile halkamız ile birlikte olmaya devam ediyoruz.”dedi.

 

İFTAR SOFRASI BUGÜN FEVZİPAŞA MAHALLESİNDE

 

Bugün ise Çerkezköy Belediyesi İftarı Fevzipaşa Mahallesi Fevzipasa Ortaokulu bahçesinde düzenlenecek.Diğer iftarlar ise sırasıyla şöyle: 6 Temmuz Pazartesi günü Bağlık Mahallesi’nde Bağlık Muhtarlığı karşısı ve Pazar Yeri olmak üzere iki ayrı noktada, 9 Temmuz Perşembe günü Veliköy’de Eski Camii arkasında bulunan alanda, 12 Temmuz Pazar günü Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı’nda, 13 Temmuz Pazartesi günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde bulunan Hacı Fahri Zümbül Camii önünde verilecek. Çerkezköy Belediyesi’nin sokak iftarları 15 Temmuz Çarşamba günü Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bulunan Uğur Dershanesi önünde verilecek iftar ile sona erecek.

Marmara Haber