Çocuk Oyun Grubu yenilenecek

Tepe Piknik Alanı girişinden kaldırılan çocuk oyun grubu yerine yenisinin monte edileceğini söyleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, beton dökülen zeminin de kauçukla kaplanacağını ifade etti.

GÜNDEM 28.06.2015 16:33:00 0
Çocuk Oyun Grubu yenilenecek

KÖPEKLER KİRLETİYORDU

Bazı vatandaşlar, Tepe Piknik Alanı girişinde bulunan çocuk oyun grubunun zeminine beton dökülüp kaldırılmasına tepki gösterdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise “Bu oyun parkının zemini kumla kaplıydı ve başı boş köpekler sürekli burada bulunuyor ve park alanını kirletiyordu. Hal böyleyken aileler çocuklarının bu arada oynamasını istemiyordu. Bölge sakinleri topladıkları imzalarla belediyemize dilekçe ile müracaat edip, problemin çözülmesini talep etti” dedi.

ZEMİN KAUÇUKLA KAPLANACAK

Vatandaşların yazılı müracaatı üzerine harekete geçtiklerini ifade eden Başkan Vahap Akay, “Oyun grubunun zeminine beton döktük ve eski oyun grubunu oradan kaldırdık. Daha sonra yeni oyun gruplarını bölgeye monte edeceğiz. Beton zemini de kauçukla kaplayacağız. Böylece çocuklarımız daha hijyenik ve daha güvenli bir ortamda oynayabilecek” açıklamalarında bulundu.

Haber / Ahmet KARDEŞ