Mavi minibüsçülerden Akay'a ziyaret

S.S.25 Nolu Çerkezköy Akarsu Minibüsçüler ve Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yönetimi Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret etti.

GÜNDEM 24.06.2015 15:19:00 0
Mavi minibüsçülerden Akay

Başkan Mustafa As, İstasyon, Cumhuriyet, Yıldırım Beyazıt mahalleleri ile Tepe Emlak Konutları ve Kumlu Geçit minibüs duraklarının yerlerinin kalıcı olmasını istedi.

İLK ZİYARET BAŞKANA

Kooperatif Başkanı Mustafa As, Yönetim Kurulu üyeleri İlhami Yörük, Sezer Yılmaz, Ahmet Akarsu, Hüseyin Andinç, Erdinç Cınbız, Ercan Karaman ve Fikret Akarsu ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. 3 hafta önce yapılan Genel Kurul’da göreve geldiklerini belirten Mustafa As, ilk ziyaretlerini kendilerine yaptıklarını söyledi.

YENİ DURAK YERLERİMİZİN KALICI OLMASINI İSTİYORUZ

Başkan Mustafa As, İstasyon, Cumhuriyet, Yıldırım Beyazıt mahalleleri ile Tepe Emlak Konutları ve Kumlu Geçit minibüs duraklarının yerlerinin kalıcı olmasını istediklerini belirterek, altıyol kavşağı başta olmak üzere bazı kavşaklarda da trafik sıkışıklığı yaşandığını ve bu konunun çözümlenmesini istediklerini söyledi. Mustafa As, Büyükşehir Belediyesinin ana caddelerde otopark ücreti uygulamasının trafiği rahatlaması bakımından iyi olacağını düşündüklerini söyledi.

ÇALIŞMA BAŞLATTIK

Ziyaretten memnun olduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,  “İstasyon Mahallesi, Kumlu Geçit ve Tepe duraklarınızın kalıcı olması konusunda da UKOME’nin belirlediği yerler neresi ise oralara kalıcı yaparız. Bu konuda da bizimde bir çalışmamız var. Altıyol kavşağındaki trafik sıkışıklının çözümü konusunda da çalışma başlattık. Kapalı pazar yerindeki yolcu duraklarının yenilemesini düşünmüyoruz. Nedeni ise bu alana yapılacak olan Kültür Merkezimizin ihalesini Büyükşehir Belediyesi yaptı. Önümüzdeki günlerde inşaatına başlanacak ve bununla birlikte de yeni pazar yeri çalışması yapılacak. Yeni Pazar yerine,  yeni duraklar yapılacak.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN