Çerkezköy'de ilk iftar yemeği pazartesi

Çerkezköy Belediyesi ilk iftar sofrasını Pazartesi günü Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde bulunan Bahçeli Cami yanında kuracak.

GÜNDEM 19.06.2015 17:17:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulacağını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ramazan ayı boyunca her mahallemizde kuracağımız iftar sofralarında halkamız ile birlikte olacağız. İlk iftar soframızı Pazartesi günü Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde bulunan Bahçeli Cami yanında kuracağız ve vatandaşlarımız ile birlikte oruçlarımızı açacağız”dedi.

 

NERELERE İFTAR SOFRASI KURULACAK

 

İkinci sokak iftarı ise 25 Haziran Perşembe günü Kızılpınar’daki 125. Yıl Ortaokulu’nun bahçesine, diğeri ise aynı gün Recai Kutan Parkı’na kurulacak. İftar sofraları sırasıyla 28 Haziran Pazar günü Fatih Mahallesi’nde bulunan Çerkezköy Adliyesi arkasındaki otopark alanında, 29 Haziran Pazartesi İstasyon Mahallesi’nde İstasyon Camii ve Mimar Sinan Camii önlerinde iki ayrı noktada, 1 Temmuz Çarşamba günü Fevzipaşa Mahallesi’ndeki Fevzipaşa İlkokulu bahçesinde, 6 Temmuz Pazartesi günü Bağlık Mahallesi Bağlık Muhtarlığı karşısı ve Pazar Yeri’nde 9 Temmuz Perşembe günü Veliköy’de Eski Camii’nin arkasında,12 Temmuz Pazar günü Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı’nda, 13 Temmuz Pazartesi günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi  Hacı Fahri Zümbül Camii önünde verilecek. Sokak iftarları ise 15 Temmuz Çarşamba günü Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bulunan Uğur Dershanesi önünde verilecek iftar ile sona erecek.

Marmara Haber