Çorlu'da asfalt çalışmaları devam ediyor

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfaltlama çalışmalarına Hatip, Şeyhsinan ve Cumhuriyet mahallelerinde devam ediyor.

GÜNDEM 18.06.2015 18:14:00 0
 Çorlu

2015 yılı mahalle bazında asfaltlama programı kapsamında Hatip Mahallesi’nde bulunan Alsancak Caddesi ve Bitek, Canlı, Işıklı, Sabri Acar, Telli Turna ile Ali Osman Ersöz sokaklarında,  Şeyhsinan Mahallesi’nde bulunan Ongun ve Tokyay sokakları ile Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Kopuz Caddesi’nde zemin teşkili yapılmasının ardından asfaltlama çalışmaları yapıldı.

4 BİN 351 TON ASFALT SERİLDİ

Yapılan çalışmalarda 14 personel görev alırken, çalışmalarda kullanılan asfalt robotu, silindir, bechoe loader, bob cat, kamyon, kesim makinesi ve su tankeri ile Çorlu Belediyesi asfalt şantiyesinde üretilen 4 bin 351 ton 770 kilo asfalt malzemesi serildi. Asfaltlama ve yol yapım çalışmaları hakkında açıklama yapan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, “Hazırlamış olduğumuz program doğrultusunda en kısa zamanda en fazla kişiye hizmet verecek şekilde yol yapım ve asfalt çalışmalarına devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzce gerçekleştirilen asfaltlama çalışmaları yaz boyunca Çorlu’nun muhtelif yerlerinde sürdürülecek olup ilgili çalışmalar sırasında vermiş olduğumuz geçici rahatsızlıktan dolayı vatandaşlarımızdan özür diliyoruz,” dedi.

 

Haber Merkezi