11 ilçeye 11 okul

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştird

GÜNDEM 15.06.2015 18:08:00 0
11 ilçeye 11 okul

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 ilçeye 11 okul projesinin ayrıntıları ve eğitim öğretim yılının sona ermesi ile birlikte okulların temizlik, bakım ve onarım konuları masaya yatırıldı. Her zaman Milli Eğitim camiasının yanında olduklarını belirten Başkan Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak milli eğitime büyük destek veriyoruz. 11 ilçemize 11 okul projemiz ile ilgili süreç söz verdiğimiz gibi sorunsuz bir şekilde işliyor. Ayrıca okulların kapanması ile birlikte okullardan gerçekleştirilecek olan temizlik, bakım ve onarım çalışmaları konusunda da milli eğitime gerekli desteği vereceğiz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim alanında çalışmalarımız ve desteklerimiz bundan sonra da devam edecek” dedi.

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler de destek ve katkılarından dolayı Başkan Albayrak ve ekibine teşekkür etti. Toplantıya Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz da katıldı. 

Marmara Haber