Ölümden döndüler

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde bir minibüsün takla atması sonucu meydana gelen kazada biri çocuk 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.Vatandaşlar, yıllardır yapımı t

GÜNDEM 12.06.2015 19:13:00 0
Ölümden döndüler

.Kaza, Kapaklı-Saray Yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Saray'dan Kapaklı  istikametine giden Murat Sevimli yönetimindeki 34 GD 0335 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı ve orta refüje aşıp taklalar atarak karşı yöne geçti. Bu sırada karşı yönden herhangi bir aracın gelmemesi olası bir facianın önüne geçti. 

Yol kenarında durabilen minibüsün içindeki sürücü Murat Sevimli (34) ile araçta bulunan Nuriye Diren (35), Aliye Gülseren (33) ve Baran Seçkin (6) yaralandı. Yaralılara ilk müdahale çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapıldı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

BU YOL NE ZAMAN YAPILACAK?

Vatandaşlar Kapaklı-Saray yolunun hala bitirilememesi nedeniyle çok sayıda kazanın meydana geldiğini belirterek, “Bu bir değil, iki değil, üç değil. Burada daha çok kaza olur. Yol çok dengesiz. Araçlar bir sağa bir sola kayıyor. Bu yol ne zaman yapılacak? İnsanların ölmesini beklemesinler. Şu anda bu yolun üstünde mıcır var. Bu haldeyken sürücülerin direksiyon hakimiyetini sağlaması çok zor. Bir an evvel bu yolun yapımını tamamlamalılar” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ