1 yıllık emek görücüye çıktı

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi'nde kursiyerlerin yıl boyunca el emekleri ile yaptığı süs eşyaları, desenli mutfak eşyaları, estetik ev eşyaları, nevresimler, boyama tabloları ve bir çok eseri açılan

GÜNDEM 10.06.2015 19:59:00 0
1 yıllık emek görücüye çıktı

Halk Eğitim Merkezinin yeni hizmet binasında düzenlenen sergiye Kaymakam Metin Kubilay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, Çerkezköy Merkez Komutanı Binbaşı Şener Çelik, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, SGK Müdürü İshak Marangoz, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Çerkezköy İlçe Müdürü İsa Altay, Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Halk Eğitimi Merkezi Müdür vekili Necmi Akman, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Halk Eğitimi Merkezi Müdür vekili Necmi Akman, 2015 yılı içinde açılan 19 kursta  366 kursiyerin katıldığı söyledi.

BİRLİKTE AÇTILAR

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, kurslara katılan kursiyerlere katılım belgelerini verdi. Ardından da  Kubilay ve beraberindeki protokol üyeleri sergisinin açılış kurdelesini kesti. Daha sonrada el emeği göz nuru dikkat ve titizlikle kursiyerlerin yaptığı sergiyi incelediler.

Marmara Haber