Burs projesine destek artıyor

Süleymanpaşa Belediyesi'nin organizasyonunda gerçekleştirilen 'Apartmanlarımız Okutuyor, Süleymanpaşa'nın Filizleri Yetişiyor' (Her Apartman Bir Öğrenci Okutuyor) projesine ilçe sakinlerin

GÜNDEM 9.06.2015 18:35:00 0
Burs projesine destek artıyor

İmkanların kısıtlı olduğu bir ortamda zorlukları aşarak eğitimine devam etmek isteyen öğrencilere destek sağlamak amacıyla başlatılan projeye destekler devam ediyor.  100’üncü Yıl Mahallesi Site Konutları sakinleri, Değirmenaltı Mahallesi’ndeki işletme sahipleri Gülçin Eral, Faruk Abi Kebap, Perizat Eczanesi, Meriç Pansiyon, İsmail Güneş, Kilim Simit, Çatal Cafe, Millside Cafe, Tepekent sakinleri ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Kültür ve Sosyal İşler eski Daire Başkanı Özcan Kabak ve personeli, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan ve personeli de projeye katılarak burs alacak öğrencilere destek oldular.

 

PROJE BÜYÜYOR

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve yardımcısı Gülferah Güral, projeye destek verenlerin plaketini site girişlerine astı. Eşkinat, projenin her geçen gün gelen desteklerle büyüdüğünü belirterek Süleymanpaşalıların evlatlarına sahip çıktını söyledi.

Marmara Haber