İbretlik fotoğraf

Çerkezköy Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ndeki halı saha yanında sentetik uyuşturucu içtiği iddia edilen 30 yaşındaki H.O ve 34 yaşındaki F.A., kendilerinden geçtiler. Sokak ortasında yerde yatan iki arkada?

GÜNDEM 8.06.2015 18:49:00 0
İbretlik fotoğraf

Olay, Çerkezköy Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde meydana geldi. Plastik su şişesi ile yaptıkları sistem ile aşırı miktarda sentetik uyuşturucu aldıkları tahmin edilen H.O. (30) ve F.A. (34) sokak ortasında sızıp yere yığıldı. 

Bilinçlerini kaybeden iki arkadaşı gören çevredekiler hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.Gelen sağlık ekipleri ise hemen müdahale etti. Bu sırada olay yerine gelen H.O.’nun babası “Alın bunu çöplüğe atın. Benim böyle bir oğlum yok” diye tepki gösterdikten sonra olay yerinden ayrıldı.

 

OLMAZ OLSUN ÖYLE ARKADAŞLAR

 

Sağlık ekiplerinin F.A.’ya müdahale ettiği sırada çevredekiler ise H.O.’yu yüzüne su serperek uyandırmaya çalıştılar. Daha sonra olay yerine gelen H.O.’nun annesi ise “Annem, ben senin annen değilim. Olmaz olsun öyle arkadaşlar” diye gözyaşı dökerek isyan etti. Üzüntülü anne hastaneye, ambulansa alınan oğlunun yanında gitmek istedi. Ancak yanına binmesine izin verilmedi. Anne ise ambulansın ön tarafına binip hastanenin yolunu tuttu.

 

ÇORLU’YA SEVK EDİLDİLER

 

Uyuşturucu komasına girdikleri tespit edilen H.O. ve F.A. iki ayrı ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İki genç burada yapılan müdahalenin ardından Çorlu’da bir hastaneye sevk edildi. H.O. ve F.A.’nın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi.

 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ