Kafa kafaya çarpıştılar: 7 yaralı

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesine bağlı Yanıkağıl Mahallesi girişinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı.

GÜNDEM 5.06.2015 17:57:00 0
Kafa kafaya çarpıştılar: 7 yaralı

İddiaya göre Velimeşe-Yanıkağıl istikametine giden Rıdvan Sarıyarlıoğlu yönetimindeki 34 HB 6165 plakalı otomobil ile Karaağaç-Yanıkağıl yönüne seyir halinde olan İbrahim Muhacır idaresindeki 39 AF 290 plakalı otomobil mahalle girişinde kafa kafaya çarpıştı. Kazada 34 HB 6165 plakalı otomobilde 4, 39 AF 290 plakalı otomobilde de 3 olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı.

 

YARALILAR AMBULANSLARLA HASTANEYE KALDIRILDI

 

Yaralılara ilk müdahale mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine kısa sürede kaza mahalline gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Yaralılar daha sonra iki ayrı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Aralarında biri 2 haftalık olmak üzere iki de bebeğin bulunduğu yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kazada her iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

 

BİRİLERİNİN ÖLMESİNİ Mİ BEKLİYORLAR

 

Velimeşe ve Karaağaç yollarının kesiştiği noktada daha önce de birçok kazanın meydana geldiğini ifade eden mahalle sakinleri, “Sürücüler bu yoldan çok hızlı geçiyor. Burada birçok kaza meydana geldi. Gerekli önlemlerin alınması için birilerinin ölmesini mi bekliyorlar” diye tepki gösterdiler.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ