Kaymakam Kubilay'a nezaket ziyareti

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Çerkezköy Meslek Yüksekokulu (ÇEMYO) Müdür Vekili Doç. Dr. Tuncay Gümüş, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı ziyaret etti.

GÜNDEM 1.06.2015 19:20:00 0
Kaymakam Kubilay

ÇEMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş ile yardımcısı Öğretim Görevlisi Barbaros Arif Özcan arasında yaşanan kavganın ardından Buluş geçtiğimiz ay görevinden istifa etmiş, NKÜ Rektörü Osman Şimşek Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü olan Doç. Dr. Tuncay Gümüş’ü iki görevi birden yürütmesi için Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’na da Müdür Vekili olarak atamıştı. Görevine başlayan Gümüş, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a nezaket ziyaretinde bulundu.

 

BACASIZ SANAYİ

 

Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nun ilçe hayatı için öneme haiz kurumlardan birisi olduğunu belirten Kaymakam Metin Kubilay, “Üniversitemiz gerek öğrenci sayısı gerek fiziki şartları bakımından olsun her yıl gelişiyor. Bu bizim için memnuniyet verici bir durum. Üniversitelerin bilimsel ve akademik çalışmaların yanı sıra bulundukları yerlerde sosyal ve kültürel hayata, ekonomik hayata katkıları büyüktür. Yüksekokulumuz bacasız sanayi olarak da tabir edebileceğimiz bir vasıfla ilçemiz ekonomisine katkı sağlamaktadır. Her zaman Yüksekokulumuzu desteklemeye devam edeceğiz. Akademik yılın sonuna yaklaştığımız şu günlerde başta Müdür Vekili Doç. Dr. Tuncay Gümüş olmak üzere tüm akademik ve idari personel ile tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN