FEYZİOĞLU'NDAN BAŞKAN GÜRKAN'A ZİYARET

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 29.05.2015 17:18:00 0
FEYZİOĞLU

Kendisini Edirne’de görmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Gürkan, “Savunma en temel hak. Avukatlarımızda bu hakkı en iyi şekilde yerine getiriyorlar” dedi.

 

Edirne’ye gelen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile bir araya geldi. Feyzioğlu’nu Edirne’de görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gürkan, “Metin Hocamız Türkiye için çok değerli ve anlamlı birisi” dedi.

 

Savunmanın en temel haklardan biri olduğuna değinen Gürkan, “Metin Feyzioğlu’nu ‘Hukuk bir gün herkese lazım olur’ anlayışının, Türkiye’deki temsilcisi olarak görüyoruz. Hukuk bugün sizin lehinize de olabilir, aleyhinize de olabilir. Önemli olan hukukun kesintisiz, sürekli olmasıdır. Biz Metin Hocamızın şahsında Türkiye Barolar Birliğine, Türkiye’de hukuk ihtiyacı olan herkes için eşit ve adil bir biçimde çalıştıkları için teşekkür ediyoruz. Savunma hakkı en temel haktır. Avukatlarımız da bunu en iyi şekilde ve her şeye rağmen yerine getiriyorlar. ‘Bütün karanlıklar bir gün mutlaka aydınlanır’ diyorum” diye konuştu.

 

“EDİRNE HUZURU BULDUĞUM KENT”

 

Sabah çok erken saatte kalkarak Edirne meydanlarında tek başına dolaştığını anlatan Feyzioğlu, “Sabah erken kalktım. Edirne’de çok da uyumaya gerek yok. Edirne’nin meydanlarını dolaştım. Sokaklarını bize hazırlayan temizlik isçileriyle oturduk sohbet ettik, simit yedik. Edirne’yi doya doya içime çektim. Sosyal medyada çok büyük bir teveccüh var, belki biliyorsunuzdur. Milyonlarca paylaşım alıyor. Oraya ‘Edirne huzur bulduğum kent’ diye yazdım. Gerçekten de Edirne huzuru bulduğum kent. Koşa koşa geldiğim bir kent” dedi.

 

Feyzioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Başkanımıza, içten teşekkürlerimi sunuyorum. Hem dostluğu için hem ağabeyliği için. Bunu söylemekten mutluluk duyduğum az sayıdaki insanlardan birisidir sayın başkan. Edirne Barosu’nun sosyal tesisine sağladığı katkı için de kendisine teşekkür ediyorum. Binamız yükseliyor. 6 ayı bulmaz açılışını da hep birlikte yaparız. Çok güzel bir tesis kazandırıyoruz. Arsamızı belediyeden tahsis aldık. Başkanımız bize gereken desteği verdi. Ben Edirne’ye bu tesisi kazandıracağımız için mutluluk duyuyorum” şeklinde konuştu.

Marmara Haber