En 'Özel' doğum günü

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nde bu ay ikincisi düzenlenen doğum günü partisiyle engelliler doyasıya eğlendi.

GÜNDEM 25.05.2015 17:23:00 0
En

Nisan ayında ilki gerçekleşen doğum günü partisinin ikincisi Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nde yapıldı. YKK Fermuar Fabrikası’nın maddi destek sağladığı etkinliğe, fabrika yöneticileri ve çalışanları da katıldı.

SOSYAL HAYATA HALKIMIZIN DESTEĞİ İLE DAHA SAĞLAM BAĞLANIYORUZ

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, düzenlenen etkinliğin kendileri için öneli olduğunu belirterek, “Mayıs ayında doğan üyelerimiz için bugün doğum günü etkinliği yapıyoruz. Bu etkinliğe sponsor olan YKK Fermuar Fabrikası çalışanlarına ve yöneticilerine katkıları nedeniyle şahsım ve yönetim kurulum ve tüm üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Sakatlar haftasında okullarımızda bir kompozisyon yarışması düzenlemiştik. Ancak o zaman birinci gelen Gazi Osman Paşa Şehit Uzman Jandarma Çavuş Dinçer  Ersoy İlkokulu  öğrencisi Duru Pehlivan’a  ailesiyle birlikte Çerkezköy dışında  olması dolayısıyla ödülünü verememiştik.”dedi. Çetinkaya, ardından partiye katılan Duru Pehlivan’a ödülünü verdi.

DAVET EDİLMEKTEN ONUR DUYDUM

Etkinliğe katılmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten YKK Fermuar Fabrikası yöneticilerinden Takayuki Yano, “Bugün burada siz özel insanlarla bir arada olmaktan çok mutluyum. Buraya davet edilmekten de çok onur duydum. Bu ayda doğan tüm kardeşlerimizin doğum gününü kutluyor ve sevgilerimi sunuyorum.”dedi.

 

DOĞUM GÜNÜ PASTASI ALKIŞLARLA KESİLDİ

 

Yapılan konuşmaların ardından yaş günü pastası alkışlar eşliğinde YKK çalışanları, dernek üyeleri tarafından kesildi. Pastanın kesilmesinin ardından firma çalışanları, doğum gününü kutlayan dernek üyelerine içerisinde Japon balıkları bulunan birer mini akvaryum hediye etti. Ardından, davetlilere yaş günü pastası, kurabiye, dürüm, ayran ve meşrubat ikramı yapıldı. Sonra canlı müzik eşliğinde doğum gününü kutlayan dernek üyeleri aileleri ve yakınlarıyla doyasıya eğlenerek keyifli bir gün geçirdiler.

 

Marmara Haber/Seyit SÜREN