Başbakan Davutoğlu Tekirdağ'da

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün Tekirdağ'a gelecek ve 7 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimleri nedeniyle Valilik önünde miting yapacak.

GÜNDEM 24.05.2015 17:55:00 0
Başbakan Davutoğlu Tekirdağ

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Başbakan Ahmet Davutoğlu Tekirdağ’daki konuşmasında geçmiş dönemlerde hükümetin yaptığı hizmetleri anlatacağını ve yeni dönemle ilgili toplumun farklı kesimlerine yönelik proje ve vaatlerini açıklayacağını söyledi.

Akçay, “Tekirdağ, Başbakanının dev mitinge hazır. Tekirdağ’da Başbakanımızı coşkuyla ağırlayacağız. Mitingle birlikte seçim çalışmalarımızda yeni bir aşamaya geçmiş olacağız. Tekirdağ’da CHP ve MHP’den oy çekişimiz mitingle birlikte hızlanacak” dedi.

ÇİFTÇİYE BÜYÜK VAATLER GELİYOR

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun miting yaptığı her ilde, o ille ilgili yeni dönemde yapılacak projeleri açıkladığını hatırlatan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay “Başbakanımız, Tekirdağ’da önemli projeler açıklayacak. Özellikle tarım ve çiftçilikle ciddi vaatler ve projeler ilan edecek. Gençlerle ilgili bazı vaatleri de olacak. Heyecanla bekliyoruz. Tekirdağ farklı bir gün yaşayacak” dedi.

MİLLETVEKİLİ ADAYLARIYLA SAHNEDE VERECEK

Başbakan Ahmet Davutoğlu mitingdeki konuşmasından sonra İl Başkanı Ahmet Akçay ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün, Eyüp Kanar, Hakan Sunal, Ahmet Üzgün ile hatıra sahnede fotoğrafı çektirecek.

Marmara Haber