Özel öğrenciler piknik yaptı

Çerkezköy Müjgan-Serkan Karagözı Uygulama Eğitim Merkezi tarafından gerçekleştirilen geleneksel 'Bahara Merhaba-3' pikniğinde özel öğrenciler gönüllerince eğlendi.

GÜNDEM 16.05.2015 17:30:00 0
Özel öğrenciler piknik yaptı

Dün sabah 10.00’da dün Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları yanındaki Çerkezköy Belediyesi Piknik alanında gerçekleştirilen pikniğe hayırseverler  Serkan-Müjgan Karagöz çifti Okul Müdürü İdris Gündüzalp, Müdür yardımcıları Mehmet Yıldırım, Halil Çoşkun, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

AMAÇ KAYNAŞMA VE DAYANIŞMAYI SAĞLAMAK

 

Piknikte konuşan Serkan Müjgan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Ali Birliği Başkanı Müjgan Karagöz “Önceki gün okulumuzda gerçekleştirdiğimiz 10-16 Mayıs Sakatlar Haftası kutlama programında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize sonsuz teşekkür etmek istiyorum. Bugünde gerçekleştirdiğimiz bahar pikniğine öğrenci ve velilerimizin yoğun katılımı bizleri fazlasıyla mutlu etti. Birlikte keyifli bir gün yaşamayı, kaynaşmayı ve dayanışmayı pekiştirmek istiyoruz.”dedi.

 

DAYISAYA EĞLENDİLER

 

Çerkezköy’lü sanatçılarından  Musti olarak bilinen Mustafa Akgül de canlı müzik eşliğinde seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle pikniğe renk kattı. Musti’nin müzikleriyle coşan Uygulama Eğitim Merkezi öğrencileri ve velileri piknik şöleni süresince doyasıya eğlendi. Müjgan-Serkan Karagöz çifti ve öğretmenlerde öğrenciler ile birlikte halay çekip eğlencelerine ortak oldu. 

 

Ahmet KILAVUZ