2015 Kalkınma Kurulu ilk toplantısını yaptı

Trakya Kalkınma Ajansı bünyesinde bölgenin kalkınma stratejilerini belirlemeye yönelik çalışmalar yapan Kalkınma Kurulu, 2015 yılının ilk toplantısını yaptı. Toplantıda yılık ilk 5 ayında yap?

GÜNDEM 14.05.2015 17:40:00 0
2015  Kalkınma Kurulu ilk toplantısını yaptı

Trakya Kalkınma Ajansı’nın danışma organı olarak görev yapan Kalkınma Kurulu, 2015 yılı birinci toplantısını Kırklareli’de gerçekleştirdi. Toplantıda Kalkınma kurulu üyeleri, Ajans Genel Sekreteri Mahmut Şahin, ajans çalışanları ve çok sayıda basın mensubu hazır bulundu.

 

KURUL BAŞKANI AÇILIŞI YAPTI

 

Toplantı Trakya Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Başkanı Turhan Altıntel’in açılış konuşmasıyla başladı. Kalkınma Kurulu Başkanı Turhan Altıntel konuşmasında Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Kalkınma Kurulunun etkinliğinin artırılması yönünde nasıl çalışmalar sürdürdüğünü belirten Altıntel, katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

 

KALKINMA STRATEJİLERİNİ BELİRLİYOR

 

Toplantı daha sonra TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin’in konuşması ile devam etti. Kalkınma Kurulu’nun Trakya Bölgesi’nin kalkınma stratejilerinin belirlenmesinde önemli bir misyonu olduğuna değinen Şahin, Ajans faaliyetlerinin bölge aktörleri tarafından yönlendirilmesi için üyelerin katılımcılığının önemine dikkat çekti. Trakya Kalkınma Ajansı tarafından 2015 yılının ilk beş ayı içerisinde yapılan çalışmaları detaylı bir şekilde anlatan Genel Sekreter Şahin sunumunda katılımcılara, 2015 Yılı Mali Destek Programları, Turizm Platformu tarafından yürütülen çalışmalar, kümelenme çalışmaları ve yatırım destek ofisleri tarafından koordine edilen faaliyetler ile ilgili bilgiler verdi. Şahin, Ajans tarafından yürütülen çalışmalara destek veren tüm paydaşlara teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

 

Kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin alınmasının ardından toplantı toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

Marmara Haber