Şampiyonlar Balıkesir'e uğurlandı

Balıkesir'de 14-17 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Kapaklıspor U-14 futbol takımı, düzenlenen törenle bu şehre yolcu edildi.

GÜNDEM 13.05.2015 17:27:00 0
Şampiyonlar Balıkesir

Kapaklı Belediye Meydanı Atatürk Anıtı önünde dün saat 08.00’da Kapaklıspor U-14 Futbol Takımı için düzenlenen uğurlama törenine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş, Kapaklıspor Yönetim Kurulu Üyesi Seçkin Dilsiz, futbolcular ve aileleri katıldı.

 

A TAKIMA 5 OYUNCU KAZANDIRDIK

 

Kapaklıspor’un en büyük hazinesinin gençler olduğunu belirten Kulüp Başkanı Adem Yavaş, “En başından beri altyapıya büyük önem verdik. Çalışmalarımızın da meyvelerini alıyoruz. 2 sene içinde altyapıdan A takıma 5 oyuncu kazandırdık. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu sayı çok daha fazla artacak ve Kapaklıspor BAL’ı sallayacak” diye konuştu.

 

KAPAKLI VE TEKİRDAĞ’I TEMSİL EDECEKLER

 

Kapaklıspor U-14 Futbol Takımı’nın il şampiyonu olduğunu ve Tekirdağ’ı Balıkesir’de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda temsil edeceğini kaydeden Adem Yavaş, “Bu kapsamda kulübümüzden hiçbir desteği esirgemeyen başta Kaymakamımız Mehmet Ali Gürbüz ve Belediye Başkanımız İrfan Mandalı olmak üzere tüm Kapaklı halkına teşekkür ederim” dedi.

 

ÖNCELİĞİMİZ HEP ÇOCUKLARIMIZ OLDU

 

2004 yılından beri Kapaklı Belediye Başkanlığı görevini sürdürdüğünü belirten İrfan Mandalı ise “Önceliğimiz hep çocuklarımız oldu. Onların daha iyi şartlarda eğitim almaları ve sporla daha içli dışlı olmaları için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Mandalı Kapaklıspor U-14 Futbol Takımı oyuncularına Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diledi.

 

PLAKET VERİLDİ

 

Konuşmaların ardından Kapaklıspor Kulübü yönetimi tarafından desteklerinden dolayı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür plaketi takdim edildi. Daha sonra oyuncular aileleri ile vedalaşarak Balıkesir’in yolunu tuttu.

 

Şampiyona bugün oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.

 

Haber /Ahmet KARDEŞ