Kübra Kepenek yine Türkiye birincisi oldu

Çerkezköy'ün başarılı sporcusu Kübra Kepenek Konya'da düzenlenen Okullararası Türkiye Yıldızlar Taekvando Şampiyonası'nda da birinciliği kaptırmadı

GÜNDEM 5.05.2015 18:37:00 0
Kübra Kepenek yine Türkiye birincisi oldu

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Konya’da düzenlediği Okullararası Türkiye Yıldızlar Taekvando Şampiyonası’ndan  Çerkezköy Nurullah Narin Orta Okulu öğrencisi Çerkezköy’ün gururu Kübra Kepenek bu şampiyonada da güçlü rakiplerini yenerek 33 Kiloda Türkiye Şampiyonluğu’nu elde ederek bu şampiyonada da birinciliği kaptırmadı. Oldukça heyecanlı ve zevkli geçen müsabakalarda 13 yaşındaki Çerkezköylü sporcu Kübra Kepenek bu turnuvada da birincilik elde ederek Çerkezköy’ün gururu olmayı sürdürdü.

 

KÜBRA’NIN BİRİNCİ OLACAĞINA İNANCIMIZ TAMDI

 

Kübra Kepenek’in Antrenörü Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel, “Kübra turnuvaya çok sıkı şekilde hazırlandı. Gerek uykusuna, gerek yiyecek içeceğine ve gerekse çalışma saatlerini çok programlı şekilde sürdürdü. Her zamanda böyle hareket ediyor. Bizlerin dediğini harfiyen uygulayan çok disiplinli bir sporcumuz. Bu nedenle kendisinin olduğu gibi bizlerinde her zaman kendisinden başarı beklediğimizi çok iyi bildiği için işini çok mükemmel yapan sporcumuz. Kübra Kepenek yakında da Milli forma altında ülkemizi Avrupa ve Dünya şampiyonalarında temsil edecek. Kübra kızımız milli forma ile de aynı şekilde dereceler elde edeceğine inanıyorum. Konya’daki şampiyonadan da Kübra’nın birinci olacağına inancım tamdı ve beklediğimiz dereceyi de elde etti. Çok mutluyuz.”dedi.

 

KÜBRA HER DERECE ALIŞINDA İLÇEMİZDE TAEKVANDO SPORUNA İLGİ ARTIYOR

 

Bilal Güzel konuşmasını şöyle tamamladı: “Özellikle şunu belirtmek istiyorum. Kübra Kepenek hangi turnuvaya ya da şampiyonaya katılıp ilçemize derece ile döndüğünde ilçemizde taekvando sporuna karşı ilgi ve alaka devamlı artıyor. Kübra Kepenek ilçemizi ilimizi  ve tüm Trakya bölgesini başarıyla temsil eden yegane bir sporcumuz.Bu sporcumuzun çok daha iyi yerlere gelmesi için her kesimin katkı ve destek vermesini bekliyoruz. Bizlere her zaman katkı ve destek veren Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a da çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN