Talihsiz kaza

Tekirdağ'da kaza yaptığı otomobiline bakan bir kişi, 2 aracın üzerinden geçmesi sonucu hayatını kaybetti. 2 aracın çarpması sonucu yol ortasında feci şekilde can veren şahsın eşi ise cansız b

GÜNDEM 4.05.2015 18:32:00 0
Talihsiz kaza

Kaza, Tekirdağ-İstanbul karayolu Marmaraereğlisi Yeniçiftlik mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim Akgül’ün (23) kullandığı 34 YGG 47 plakalı otomobil, lastiğinin patlaması sonucu bariyerlere çarparak küçük çaplı kaza geçirdi. Kazada İbrahim Akgül araçta bulunan yakınlarını yolda beklemeleri için yolun karşısında oturan Kudrettin Şahin’in evine bıraktı. Daha sonra Akgül, Metin Ufuk Aynalı ile birlikte kaza yaptığı aracının başına geldi. Aracın lastiğini kontrol etmeye çalıştıkları esnada yolda seyir halinde olan bir aracın İbrahim Akgül ve Metin Ufuk Aynalı’ya çarpması sonucu Akgül yol ortasına, Aynalı ise bariyer kısmına savruldu. Yol ortasına savrulan İbrahim Akgül’e yolda seyir halinde olan ikinci bir araç da çarparak feci şekilde yol ortasında ölmesine sebep oldu. Yolda kaza geçirenleri evinde ağırlayan Kudrettin Şahin ise yoldaki sesleri duyunca evden çıkarak aracın bulunduğu yere geldiğinde yol ortasında İbrahim Akgül’ün cansız bedeniyle karşılaştı. İbrahim Akgül’ün eşi de kocasının yol ortasında cansız vaziyette yattığını görünce gözyaşlarına boğuldu. Olay yerine çağrılan 112 ekiplerince kazada yaralanan İbrahim Akgül’ün yakını Metin Ufuk Aynalı Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İbrahim Akgül’ün eşi Gülşen Akgül ise dakikalarca yol ortasında yatan eşinin cansız bedenine sarılarak ‘Aşkım’ diye feryat ederek gözyaşlarına boğuldu. Jandarma ekipleri ise acılı eşi teselli etti.

 

Kazayı anlatan görgü tanığı Kudrettin Şahin kazanın maddi hasarlı kaza ile başladığını belirterek, “Önce bariyerlere çarptılar, sonra ben evime alıp çocukları ve diğer yakınlarının burada beklemelerini söyledim. Onlar araca bakmaya geldiklerinde bir araç birini yol ortasına birini bariyer tarafına savurdu. Yolun ortasındakini kurtarmaya çalışırken bir araç daha çarptı. Az daha bana da çarpıyordu. Yolun ortasındakinin üzerinden diğer araç da geçince orada öldü. Diğer bariyer tarafına savrulanı ambulans aldı. Yol ortasındakini kurtaramadık. Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın” dedi.

 

JANDARMA KAÇAN ARAÇLARI ARIYOR

 

Öte yandan, kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, jandarma ve trafik ekipleri İbrahim Akgül’ün üzerinden geçerek kayıplara karışan 2 aracın bulunması için kavşaklarda görev alarak araçları tespit etmeye çalıştı. Acılı eş Gülşen Akgül cenaze aracının gelmesiyle yerde yatan eşine sarılarak ayrıldı. İbrahim Akgül’ün cansız bedeni cenaze aracına konularak Çorlu Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

 

Kazada yaralanan Metin Ufuk Aynalı’nın durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazaya karışan araçların yakalanması için başlatılan soruşturma devam ediyor.

Marmara Haber