Önce eşini sonra kendini vurdu

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Pırnar köyünde psikolojik sorunları olduğu öne sürülen bir kişi, eşini yatakta uyurken kafasından tüfekle vurdu daha sonra da köy meydanında kendi kafasına sÄ

GÜNDEM 3.05.2015 16:01:00 0
Önce eşini sonra kendini vurdu

UYUYAN EŞİNİ YATAKTA VURDU

Edinilen bilgiye göre, Keşan’a bağlı Pırnar köyünde yaşayan ve iddiaya göre psikolojik sorunları bulunan Gökhan Ferit G. (32), 9 yıllık evli olduğu eşi Ersel G.’yi (27) bilinmeyen bir sebepten dolayı uyuduğu yatakta ruhsatlı otomotik av tüfeği ile başından vurdu. Daha sonra eşinin yanından çıkan Ferit G., bitişiğinde bulunan eve giderek dedesi Cumazi G. (61) ile uyuyan 8 yaşındaki oğlu A.G.’yi öldürmek istedi. Bu sırada torunu A.G. ile birlikte uyuyan Cumazi G., oğlu Gökhan Ferit’in elindeki tüfeğin namlusunun, torununa doğru olduğunu fark etti. Baba Cumazi G.’nin müdahalesi sonucu Gökhan Ferit G.’nin açtığı ateş, minik çocuğa isabet etmedi.

KÖY MEYDANINDA DA KENDİNİ VURDU

Bir süre babası ile kavga eden Gökhan Ferit G., evden çıkarak çevreye ateş etmeye başladı. Bu sırada Cumazi G. ise torununu yakındaki bir eve götürerek sakladı. Evden çıkan Gökhan Ferit G., yaklaşık 100 metre ötedeki köy meydanına giderek, burada elindeki av tüfeği ile başına bir el ateş ederek ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Ersel G.’nin öldüğünü belirledi. Ağır yaralanan Gökhan Ferit G. ise ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı. Genç kadının cesedi savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Öte yandan olayın yaşandığı evin yanına gelen ailenin yakınları ise sinir krizi geçirdi.

BU AİLE ÖLECEK DİYE TEHDİT ETTİ

Uzun süredir işsiz olduğu öğrenilen ve psikolojik sorunları bulunduğu iddia edilen Gökhan Ferit G.’nin olaydan kısa bir süre önce babası Cumazi G.’ye “Bu aile ölecek” diyerek sözlü saldırıda bulunduğu ileri sürüldü. Öte yandan, olayda hayatını kaybeden Ersel G.’nin ise kısa bir süre önce eşinin kendisini ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle ailesinin yanına gittiği ve oğlu A.G. için tekrar evine geri döndüğü öğrenildi. Hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilen Gökhan Ferit G.’nin Keşan Devlet Hastanesi’ne ameliyata alındığı ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Marmara Haber