10+10 resim sergisi açıldı

10+10 Uluslararası Süleymanpaşa Resim Sergisi Tekira AVM'de açıldı. Açılışı Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat yaptı

KÜLTÜR SANAT 3.05.2015 15:47:00 0
10+10 resim sergisi açıldı

Süleymanpaşa Belediyesi ile Focus Europa Sanat Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen 10 + 10 Uluslararası Süleymanpaşa Resim Sergisi Tekira AVM’de sanatseverler ile buluştu.

TÜRK ALMAN RESSAMLAR KATILDI

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın açılışını yaptığı törene Türk ve Alman ressamlar da katılım gösterirken Süleymanpaşa Belediye Başkan yardımcıları Gülferah Güral ve Berkay Çakır, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şeref Çetin ve il yöneticileri, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Şerafetdin Terzi, Süleymanpaşa Belediye Meclisi Kültür Komisyonu Başkanı Edibe Akçakaya ve projenin koordinatörü Mennan Yıldırım ile çok sayıda sanatsever katıldı.

9 MAYIS’A KADAR AÇIK KALACAK

Açılışın ardından sergiyi gezen Eşkinat, “Bugün Süleymanpaşa’da bir ilki yaşadık. Focus Europa Sanat Derneği’nin katkılarıyla uluslararası bir sergiye ev sahipliği yapıyoruz. 10 Türk ve 10 Alman ressam gerçekten Tekirdağlıların beğenisini kazanacak bir sergi hazırladılar. Tekirdağlı vatandaşlarımı 9 Mayıs 2015 tarihine kadar açık kalacak sergiyi ziyaret etmeye bekliyorum. Çalışmalarımız devam edecek.” ifadelerini kullandı. 10+10 Uluslararası Süleymanpaşa Resim Sergisi’nde Türkiye’den M. Cevat Atalay, Raşit Altun, Ercan Ayçiçek, Ayhan Çetin, Burçin Erdi, Hakan Esmer, Erhan Lanpir, Dalila Özbay, Melihat Tüzün, Ceyhun Yaman, Mahpeyker Yönsel, Almanya’dan ise Fritz Föttinger, Barbel Kiessling, Horst Kiessling, Lutz Benno Kracke, Birgit Möller-Klimek, Antanas Obcarskas, Birgit Osten, Udo Rödel, Monika Stock ve Volker Wunderlich’in eserleri 9 Mayıs 2015 tarihine kadar Tekira AVM’de sergilenecek.

Marmara Haber