Müzik sınıfı törenle açıldı

Veliköy Belediyesi Ortaokulu Müzik sınıfı, dün saat 14.00'da gerçekleştirilen törenle öğrencilerin kullanımına açıldı. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ın da katıldığı

GÜNDEM 29.04.2015 19:35:00 0
Müzik sınıfı törenle açıldı

Veliköy Belediyesi Ortaokulu Müzik Sınıfı açılış programına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdullah Nair ve İrfan Danışmaz, Okul Müdürü Ercan Erdem ve okul öğretmenleri katıldı. Kaymakamı Metin Kubilay, açılış öncesinde okula girerken nöbet tutan minik öğrenci ile sohbet edip ziyaretçi defterini doldurmayı ihmal etmedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Açılışta alışılmışın dışında bir olay gerçekleşti ve müzik sınıfının açılış kurdelesini protokol yerine öğrenciler kesti. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından kısa bir konuşma yapan Kaymakam Metin Kubilay, öğrencilerin spor, müzik ve benzeri aktivitelerde yer almasının, gelişimlerine büyük katkı sağladığını ifade etti. Kaymakam Kubilay, “Açılışta, emeği geçen tüm okul yönetimine ve Müzik Sınıfımıza piyano bağışlayan Aytekin Çakır’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

MİNİ KONSER VERDİLER

Kendi dönemlerinde böyle imkanlara sahip olmadıklarını belirten İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz da “Günümüzde imkanlar daha fazla, bu imkanların kıymetini bilmeliyiz. Sizler iyi eğitimle sadece ülkemizde değil Dünyadaki en iyi mevkilere geleceksiniz. Buna inancım tamdır” dedi. Konuşmaların ardından öğrenciler, müzik öğretmeni Nurcan Sevgi eşliğinde mini bir konser verdi.

Haber / Ahmet KARDEŞ