Bu gecede bir 'Sakatlık' var!

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları inanılmaz bir geceye imza attı! Trakya Gecesi Eğlence adı altında düzenlenen programda Sakatlar Derneği Şubesi'nin yeni kurulan Kadın KollarÄ

GÜNDEM 28.04.2015 18:10:00 0
Bu gecede bir

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları tarafından ilki gerçekleştirilen Trakya Gecesi önceki akşam derneğin konferans salonunda gerçekleştirildi. Gecenin sürprizi ise dansöz oynatılması oldu!

 

ÖNCE YEMEK SONRA EĞLENCE

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları düzenlediği Trakya Gecesi Eğlence programı öncesi dernek bahçesinde davetlilere bir yemek verdi. Akşam 19.00’da başlayan programın yemeğinde fasülye, pilav, turşu, ayran ve şekerpare tatlısından oluşan bir mönü vardı. Gece 23.00’a kadar süren program daha sonra canlı müzik eşliğinde devam etti. Geceye Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca,Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz’ün eşi Müjgan Karagöz de katıldı.

 

DERNEĞİMİZİN DAHA İYİ KONUMA GELMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alışık programda yaptığı konuşmada, “Çerkezköy Sakatlar Derneği olarak ilk kez düzenlediğimiz bu Trakya gecemize kadınlarımızın yoğun ilgi göstermesi bizi mutlu etti. Kadınlarımızın bu duyarlılığına şahsım, kadın kolları yönetimimiz ve dernek başkanımız ile şube yönetimimiz adına tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. İlerleyen günlerde daha değişik programlarda düzenlemeyi planlıyoruz.”dedi.

 

İSTANBUL KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI PERVİN GEYİK’TE KATILDI

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kollarının düzenlediği Trakya Gecesi’nde Türkiye Sakatlar Derneği Kadın Kolları Genel Başkanı Pervin Geyik ve Yönetim Kurulu üyesi Güldenur Altınparmak’ta katıldı. Genel Başkan Geyik gecede yaptığı konuşmada, Çerkezköy Kadın Kolları’nın daha yeni olmasına rağmen kısa sürede bir çok etkinlik yapması nedeniyle tebrik etti.

 

DANSÖZ OYNATTILAR

 

Henüz yeni kurulan Kadın Kolları, ilk programında ilginç bir çıkış yaptı ve eğlenceye dansöz dahil etti. Gecede rengarenk elbiseleriyle sahne alan dansözler, davetlileri coşturdu! Gecede ayrıca yerel sanatçılar  Musti ve Ecevit sahne aldı. Musti ve Ecevit’in şarkılarıyla coşan bayanlar halaylar çekti. Davetlilerin dansözlü fotoğrafları özel facebook sayfalarından paylaşması ise dikkat çekti.

 

Haber/Seyit SÜREN