Trakya Üniversitesi'nde 3. Bilim Şenliği düzenlendi

Trakya Üniversitesi Bilişim ve Teknoloji Topluluğu tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Bilişim Şenliği açılışı Balkan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

GÜNDEM 28.04.2015 17:52:00 0
Trakya Üniversitesi

Açılışa Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Kılıçaslan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

 

BİLİM ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

 

Programın açılışında Trakya Üniversitesi’nin tanıtım sunumu yapıldı. Açılışta konuşan Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Kılıçaslan düzenlenen Bilim Şenliği’nin Trakya Üniversitesi Bilişim ve Teknoloji Topluluğu tarafından düzenlendiğini belirterek, bu tür etkinliklerin en büyük faydasının öğrenciler ile sektör temsilcilerini bir araya getirmesi olduğunu söyledi.

 

Açılışta konuşan Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, öğrencilerin amatör ruhu ve enerjisi ile düzenlenen böylesi bir etkinlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, 3. Bilişim Şenliği’nin artık üniversite için bir gelenek olduğunu söyledi. Gelişen teknoloji ile birlikte bilgiye erişimin kolaylaştığını belirten Rektör Yörük, önemli olanın değerli bilgiye erişim olduğunu vurguladı.

 

Konuşmaların ardından Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Aydoğdu Rektör Yörük’e plaket verdi. 

 

Marmara Haber