Kapaklı Ülkü Ocakları'ndan futbol turnuvası

Kapaklı Ülkü Ocakları merhum MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş adına turnuva düzenledi. Hafta sonu başlayan Başbuğ Alparslan Türkeş Futbol Turnuvası'nın finali 9 Mayıs'ta gerçekleÅ?

SPOR 27.04.2015 16:31:00 0
Kapaklı Ülkü Ocakları

Kapaklı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı merhum MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş adına turnuva düzenliyor. Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen 1.Geleneksel Başbuğ Alparslan Türkeş Futbol Turnuvası hafta sonu başladı. Turnuva 9 Mayıs 2015 tarihinde oynanacak final karşılaşması ile soüna erecek.

 

TURNUVAYA 8 TAKIM KATILIYOR

 

Ülkü Ocakları’nın düzenlediği turnuvaya Ötükenspor, Börteçineler, Karabağ, Malazgirt, Türkgücü Ülküspor, Türkhanspor, Göktürkler, Ergenekonspor katılıyor. Turnuva Cumartesi günü Kapaklı Atıcı Spor Kompleksinde başladı. Önceki akşam başlayan turnuvanın açılış karşılaşmasını MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Kapaklı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Serkan Genç, Kapaklı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Eski Başkanı İrfan Ayhan, MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı üyeleri, Kapaklı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı üyeleri katıldı.

 

FİNAL 9 MAYIS’TA 

 

Turnuvaya sekiz takımın katıldığını belirten Kapaklı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Serkan Genç “Bugün direkt Çeyrek final karşılaşmalarını gerçekleştiriyoruz. Rakiplerini mağlup eden dört takım ise gelecek hafta aynı gün yarı final karşılaşmalarına çıkacaklar. Final karşılaşmasını ise 9 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştireceğiz” dedi.

 

AMAÇ GENÇLERİ SPOR’A YÖNELTMEK

 

Gençleri spora yönlendirmek amacıyla böyle bir turnuvayı düzenlediklerini söyleyen  Genç, “Başbuğumuz Alparslan Türkeş adına düzenlendiğimiz orta öğretim teşkilatları arası futbol turnuvasında Kapaklı’dan gençlerimiz bir araya gelerek güzel bir müsabaka gerçekleştirecekler. Spor, sağlıklı bir yaşam sürdürebilmenin en önemli koşullarındandır. Ayrıca, yeni dostluk köprülerinin tesis edilmesi noktasında da büyük önem taşıyor. Biz de bu gerçeklerden hareketle, bir futbol turnuvası tertip ettik. Teşkilatlarımızın birbirleriyle kurdukları bağların daha sağlam hâle gelmesi açısından bu turnuvanın çok faydalı olacağını düşünüyorum.” diye konuştu.

 

 Gökhan TEKER