Çerkezköy'de badminton şampiyonları ödüllendirildi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay Tekirdağ İl Badminton Şampiyonası'nda dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi

GÜNDEM 26.04.2015 16:28:00 0
Çerkezköy

Tekirdağ İl genelinde öğrenciler arasında yapılan Badminton İl Şampiyonası’nda ilk ikiye giren Çerkezköy Raif Dinçkök Ortaokulu öğrencileri Asya Üzen,Büşra Köksal, Buse Atik,berfin Aktaş, Ayşe Tatlı,Okan Karakaya,İbrahim Özkaya, Engincan Gül, Mehmet Nuri Kılıç ve Emre Güneş, Kaymakam Metin Kubilay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’ı ziyaret etti.

 

Öğrenciler ilk ziyaretlerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’a gerçekleştirdi. Daha sonra Erdoğan ve Okul Müdürü Nesim Bozkurt ile Beden Eğitimi Öğretmeni Sevda Doğan’ın da katıldığı ziyarette Kaymakam Metin Kubilay öğrencileri makamında kabul etti.

 

ÖĞRENCİLERİ TEBRİK  ETTİ

 

 Badmintocuları  başarılarından dolayı tebrik eden Çerkezköy Kaymakam Metin Kubilay, “Badminton ülkemizde yeni yeni yaygınlaşmaya başlayan, bedensel hareket ve fiziksel aktivite yönünden başarı isteyen önemli bir spordur. Öğrencilerimiz Badminton Federasyonu bünyesinde Tekirdağ  il genelinde yapılan Küçük Kızlar Yarışması’nda il birincisi ve Küçük Erkekler Kategorisi’nde il ikincisi olarak Raif Dinçkök okulumuzun adını duyurmuşlardır. Küçük Kızlar Kategorisinde il birincisi olan kızlarımız 11-13 Mayıs  tarihlerinde Kırklareli’nde yapılacak olan bölge müsabakalarına katılmaya hak kazanmışlarıdır. Bu başarıdan dolayı öğrencilerimizi, okulumuzu ve öğretmenlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.

 

KATEGORİLERİNDE DERECE ALAN ÖĞRENCİLER

 

Şampiyona’da Küçük Kızlar Kategorisi’nde Asya Üzen, Büşra Köksal, Buse Atik, Berfin Aktaş, Ayşe Tatlı. Küçük Erkekler Kategorisi’nde Okan Karakaya, İbrahim Özkaya, Engincan Gül, Mehmet Nuri Kılıç  ve Emre Güneş dereceye girdi.  Çerkezköy Kaymakamı başarılı öğrencilerele birlikte kazandıkları kupayı havaya kaldırarak poz verdi. Ardından Kaymakam Kubilay başarılı öğrencileri çeşitli hediyeler vererek ödüllendirdi.

 

Haber/Seyit SÜREN