Çerkezköy Belediyesi spor kulübü kurdu

Amatör sporları desteklemek amacıyla kurulan Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü ilk toplantısını yaparak, görev dağılımını gerçekleştirdi.

SPOR 26.04.2015 16:22:00 0
Çerkezköy Belediyesi spor kulübü kurdu

Çerkezköy Belediyesi bünyesinde kurulan Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nün Başkanlığına Meclis Üyesi Nedim Yılancı seçilirken, Başkan Yardımcılığı görevlerine Meclis Üyeleri Ensar Sivri ve Nihat Mıstık getirildi.

 

Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü kurucularından Cansu Cutok Genel sekreter olurken, Meclis Üyesi Uğur Erem Basın ve Halkla İlişkilerden sorumlu yönetici, Oğuz Alaca Sportif Direktör, Ahmet Sarı Tesis’lerden sorumlu yönetici, Kemal Gümüş ise Muhasip Üyeliğe seçildi.

 

AMATÖR SPOR BRANŞLARI DESTEKLENECEK

 

Yeni kurulan Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nün ilk toplantısında görev dağılımı yaptığını belirten Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nedim Yılancı, kulübün kuruluş amacının salon sporları ile amatör spor branşlarını desteklemek olduğunu belirterek, “İlk etapta basketbol, voleybol, masa tenisi, güreş, atletizm ve folklor branşlarında kulübümüz faaliyet gösterecek. Kulübümüz bünyesinde futbola yer vermeyi şimdilik düşünmüyoruz” dedi.

 

İLÇEDE SPORUN TEŞVİKİ İÇİN SPOR KÜLÜBÜ KURULDU

 

Çerkezköy’deki çocukların ve gençlerin spor yapmalarına olanak sağlamak ve teşvik etmek için Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nü kurduklarını belirten Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nedim Yılancı, “Hedefimiz salon ve bireysel sporlarının yaygınlaştırılması, yetenekli çocuklarımızın ortaya çıkarılması. Bu doğrultuda faaliyet göstereceğiz ve çocuklarımıza, gençlerimize spor yapma olanağı sunacağız.”diye konuştu.

 

Ahmet Kılavuz