Engellilere indirimli halı yıkama imkanı

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi dün Çerkezköy'de faaliyet gösteren Hijyen Halı Yıkama Fabrikası ile indirim anlaşması imzaladı.

GÜNDEM 24.04.2015 19:07:00 0
Engellilere indirimli halı yıkama imkanı

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nde dün saat 12.00’de Hijyen Halı Fabrikası  arasında yapılan yüzde 10’luk indirim anlaşması  fabrika sahiplerinden İlker Dil ve Dernek Başkan Yardımcısı Sakine Arslan tarafından imzalandı. İmza töreni sonrası konuşan İlker Dil,  “Hijyen halı Fabrikası olarak Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi ile imzaladığımız yüzde 10’luk indirim anlaşmasında dernek üyeleri ve aileleri yararlanacak. Biz firma olarak bölgemizdeki tüm sivil toplum kuruluşlarıyla da anlaşma yaparak indirimden faydalanmalarını istiyoruz. Kısa zaman içinde de bunu gerçekleştireceğiz. Bu gün sevdiğimiz ve saygı duyduğumuz kurumun çatısı altında buradaki özel insanlara  bütçelerine fayda sağlayacak yüzde 10’luk indirim anlaşması bir sembolik anlaşmadır.Yeri geldiğinde  ya da maddi gücü hiç olmayandan parada almayız. Bu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca koltuk gibi oturma gurubu ya da aksesuarlarınında temizliğini yapıyoruz. Onlarda aynı şekilde indirim kapsamındadır.”dedi.

ÜYELERİMİZİN YAŞAMLARINI KOLAYLAŞTIRAN FİRMALAR ARTIYOR

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkan Yardımcısı Sakine Arslan, “Bu gün üyelerimiz yeni bir işyerinin de indiriminden yararlanacağı bir protokol imzaladık.İlçemizin seçkin halı yıkama fabrikalarından olan Hijyen Halı Yıkama fabrikası ile indirim anlaşması yaptık. Bu anlaşmadan hem üyelerimiz hem ailelerinin faydalanacak olması çok güzel. İnşallah bundan böylede değişik işyerleri ve firmalarla indirim anlaşmalarımız devam edecek. Camiamıza hayırlı olsun.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN