Efsane kaptana anlamlı hediye

Çerkezköy Doğanspor Takım kaptanı Gürol Şenol önceki gün gazetemize yaptığı açıklamada geçtiğimiz hafta sonu Saray deplasmanında Büyük yoncalı karşısında elde ettikleri 2-1'lik g

SPOR 24.04.2015 19:00:00 0
Efsane kaptana anlamlı hediye

Çerkezköy Doğanspor Takım Kaptanı Gürol Şenol Yönetim Kurulu Üyesi Orçun Yaman ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Takım Kaptanı Şenol, “Geçen hafta sonu Saray deplasmanında Büyükyoncalıspor karşısına  mutlak galibiyet için çıktık. Buradan alacağımız galibiyeti de takım oyuncuları, teknik heyet ve yöneticilerimizle 10 gün önce vefat eden efsane takım kaptanımız ve sevgili büyüğümüz Halim Azcan’a hediye etmeyi kararlaştırmıştık. Galip geldik ve galibiyeti de Efsane kaptanımız Halim Azcan’a hediye ettik. Galibiyetten bir gün sonra futbolcular ve bazı yönetim kurulu üyelerimizle mezarını ziyaret ederek dualar okuduk. Ruhu şat mekanı cennet olsun.”dedi.

 

GÖNLÜMÜZDE YAŞAYACAK

 

Kaptan Gürol Şenol hayatını kaybeden takım kaptanları Halim Azcan ile ilgili konuşmasını şöyle sürdürdü: “Çerkezköy Doğanspor olarak takımımızın ilk renkleri olan bordo beyaz renkli olan formaları giydiğimizde efsane kaptanımızın 9 numaralı formasını Gökhan Balıkçı giyiyor. Diğer formalarda 9 numara yerine 99 numara bulunuyor. Merhum efsane başkanımıza diyoruz ki forman emin ellerde gözün arkada kalmayacak. Artık tüm maçlara senin için çıkarak mücadele edeceğiz. Sen bize ruhunla da güç veriyorsun.Sen artık efsane kaptanımız olarak gönlümüzde yaşayacaksın.”

 

BİZLERDE DUYGULANDIK

 

Çerkezköy Doğanspor Yönetim Kurulu Üyesi Orçun Yaman da, “Maç öncesi futbolcularımız elde edeceğimiz galibiyeti efsane kaptanımız Halim Azcan’a hediye etmek istediklerini söylediler. Bizde yönetim olarak böyle düşünmüştük. Ancak elde edeceğimiz galibiyet sonrasında bunu futbolcularımızla paylaşacaktık. Ama onlar bizden önce davrandı ve aynı düşünceyi paylaştığımız için bizlerde çok mutlu olduk. Futbolcularımız kararı da bizleri çok duygulandırdı. Efsane kaptanımız Halim Azcan’ın futbol oynadığı yıllardaki gibi takım ruhunu oluşturduk ve aynı ruh ve heyecanla müsabakalara çıkıyor. Önce centilmenlik diyoruz. Diğer takımlar gibi hırs yapmıyoruz. Neticede futbol da biri yenecek biri yenilecek ya da berabere kalacak. Önemli olan futbolun sportif amaçlı kardeşlik çerçevesi içerisinde oynanmasıdır.”açıklamalarını yaptı.

 

Haber/Seyit SÜREN