Tekirdağ'da Çocuk Meclisi toplandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Süleymanpaşa'da eğitim gören ilköğretim öğrencileri temsili olarak Süleymanpaşa Belediye Meclisi üyelerinin yerine geçerek meclis toplantısÄ

GÜNDEM 23.04.2015 17:45:00 0
Tekirdağ

Minik öğrenciler Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile bir süre sohbet edip isteklerini dile getirdi. İsteklerinin büyük bir çoğunluğunun kısa bir süre içerinde gerçekleşeceğinin müjdesini veren Eşkinat, önümüzdeki dönem çocukları güzel projelerin beklediğini söyledi. Başkanlık makamına oturmak isteyen adaylar teker teker kürsüye çıkıp seçildikleri taktirde yapacakları hizmetleri dile getirdiler.

ALBAYRAK’DA KATILDI  

Yapılan oylama sonunda en çok oyu alan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Irmak Tuğlacılar başkan seçildi ve meclisi yönetti. Miniklere Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyelik başvuru formu, tişört, şapka ve Nutuk hediye edilirken, toplantıya katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da miniklerle sohbet etti ve  onların bayramını kutladı.

EŞKİNAT KOLTUĞUNU IRMAK’A BIRAKTI

Bu arada Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu Cumhuriyet İlköğretim Okulu 4-E sınıfı öğrencisi Irmak Tulacılar’a devretti.

Koltuğu devralan Irmak, müdür vekillerini kabul ederek yapılacak hizmetler konusunda bilgiler aldı. Çalışmaları beğendiğini ifade eden Irmak Tulacılar onayladığı projelere temsili olarak imza attı. Makamdan ayrılan minik başkan Yılmaz İçöz Sahnesi’nde düzenlenen Kiraz Festivali Toplantısı’na katıldı. Toplantı sonrası Irmak Tulacılar kendisine bu imkanı tanıdığı için Başkan Eşkinat’a teşekkür etti.

Marmara Haber